Închide meniul

Gigi Becali vrea doi jucători de la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a confirmat interesul celor de la FCSB

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2021, 13:19

Reclamă
Gigi Becali vrea doi jucători de la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a confirmat interesul celor de la FCSB

Gigi Becali s-a răzgândit cu Ondrasek

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali încearcă să dea două lovituri pe piaţa transferurilor. FCSB a pus ochii pe jucătorii celor de la Universitatea Craiova, Ivan Mamut şi Reagy Ofosu. Informaţia a fost confirmată chiar de patronul oltenilor, Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea doi jucători de la Universitatea Craiova

Hai să spunem semioficial (n.r. despre interesul FCSB-ului), dar nu aş vrea să discutăm despre lucrurile care sunt neoficiale„, a declarat Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, la Pro X.

Gigi Becali şi Mihai Stoica au negat interesul pentru jucătorii Craiovei

Gigi Becali şi Mihai Stoica au negat, în momentul în care informaţia a apărut în spaţiul public, că FCSB ar fi interesată de jucătorii Craiovei. „Dacă îl transfer și pe Mamut? Ăsta cine este? Unde joacă? Nu mă interesează niciun Mamut și nu știu cine este”, spunea Gigi Becali, la acel moment, potrivit Pro Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
0:29
Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!”
16
mai
0:13
Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!”
23:56 Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat 23:45 Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa! 23:32 Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a 23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia Vezi toate știrile
Citește și