Închide meniul

Prima reacţie a lui Dinamo, după ce a fost depusă cererea de intrare în insolvenţă. „De asta depinde viitorul multor oameni”

Reclamă

Publicat: 25 iunie 2021, 19:15

Prima reacţie a lui Dinamo, după ce a fost depusă cererea de intrare în insolvenţă. „De asta depinde viitorul multor oameni

Ripensia - Dinamo

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

„E o situaţie delicată, foarte dificilă pentru că viitorul multor oameni depinde de situaţia de la Dinamo. Vorbim despre familiile jucătorilor, ale angajaţilor, şi nu sunt puţini, ale acestor oameni care în ultimul an au fost alături de Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca director sportiv nu pot decât să fiu mândru şi să felicit jucătorii şi stafful tehnic pentru dăruirea şi profesionailismul de care au dat dovadă de la reunire până în momentul acesta.

Şi în aceste momente dificile se antrează la capacitate maximă. Să sperăm că în curând, în cateva zile, vom afla ce se va întâmpla cu viitorul clubului Dinamo.

E clar că trebuie să se găsească un echilibru financiar faţă de toţi care sunt în momentul de faţă la Dinamo şi să se construiască corect şi transparent”, a spus Mario Nicolae, directorul sportiv al lui Dinamo, pentru telekomsport.ro.

Dinamo a cerut intrarea în insolvenăţă

Dinamo încearcă să intre pentru a doua oară în insolvenţă. „Câinii” au depus actele la Tribunal, iar luni este aşteptat răspunsul judecătorilor.

Reclamă

Cererea are termen de soluţionare rapid, luni 28 iunie, în următoarea zi lucrătoare, deşi de regulă termenele sunt la 10 zile. A fost depusă la Secţia Civilă a TMB, în materia Falimentului, cu obiect “cererea debitorului art. 66 din Legea nr. 85/2014”, care stabileşte condiţiile de deschidere a procedurii de insolvenţă, la cererea debitorului, relatează Profit.ro.

Dinamo a acumulat din nou datorii de 29,7 milioane de lei la finele anului trecut, echivalând circa 6 milioane de euro. A avut venituri de 16,3 milioane de lei şi cheltuieli de peste 21 milioane de lei. În datoriile clubului au intrat şi sume datorate către jucători care au câştigat litigii cu Dinamo.

Dinamo nu poate juca în cupele europene în insolvenţă

Dinamo va putea juca în play-off-ul Ligii 1, dar nu va avea drept de joc în cupele europene, dacă insolvenţa va fi aprobată. Dusan Uhrin speră că această soluţie e cea mai bună pentru club.

Reclamă 4 / 0/3

„Veștile sunt că intrăm în insolvență, 90%. Poate că așa e mai bine pentru Dinamo, că putem transfera jucători după. Sunt siguri că vom intra în insolvență. Vom vedea ce se întâmplă. Este un proces, dar nu pot discuta despre asta. Este cea mai bună pentru club, pentru că nu putem transfera jucători. Mergem în străinătate ca să scăpăm puțin de această situație în care se află clubul”, a declarat, săptămâna trecută, antrenorul lui Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și