Închide meniul
VIDEO

Gonzalo Higuain, execuţie fabuloasă sub privirile lui Paulo Dybala! Explozie de bucurie în tribunele din Miami + Bucurie inedită a argentinianului

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2021, 17:04

Reclamă
Gonzalo Higuain, execuţie fabuloasă sub privirile lui Paulo Dybala! Explozie de bucurie în tribunele din Miami + Bucurie inedită a argentinianului

Profimedia

Gonzalo Higuain

Fostul star de la Real Madrid şi Juventus nu a fost titular în meciul cu Orlando City. Acesta a intrat pe teren în minutul 61, iar după doar 6 minute a marcat un gol superb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gonzalo Higuain, execuţie fabuloasă! S-a bucurat la fel ca Paulo Dybala

Higuain a marcat din afara careului, cu o „torpilă” la care portarul Brandon Austin n-a avut replică. A fost o adevărată explozie de bucurie în tribunele din „DRV PNK Stadium”.

În vizită la Miami s-a aflat nimeni altul decât Paulo Dybala, bunul prieten şi fostul coleg de la Juventus al lui Higuain. Acesta a avut parte de o surpriză: atacantul a celebrat la fel ca mijlocaşul şi i-a imitat celebra „mască”.

Reclamă

Reuşita lui Higuain nu a ajutat-o pe echipa lui David Beckham. Chris Mueller şi Nani au întors rezultatul, iar Orlando City a plecat cu toate cele 3 puncte de la Miami.

După 10 partide, Inter Miami se află pe locul 11 în Conferinţa de Est, cu 8 puncte, în timp ce Orlando City este pe poziţia secundă, cu 21 de puncte.

Lionel Messi, avertizat de Gonzalo Higuain despre MLS. „Am crezut că o să joc cu o ţigară în gură!”

Lionel Messi a fost avertizat de un alt argentinian, Gonzalo Higuain, cu privire la calitatea fotbalului din Major League Soccer, competiţia unde ar vrea să îşi încheie cariera starul Barcei.

Reclamă 4 / 0/3

„Am crezut că o să vin aici şi o să joc cu o ţigară în gură. Dar e o ligă dificilă. A descoperit că este asemenătoare cu cea din Italia. În Spania şi Anglia, e mai uşir să te descurci bine, în timp ce în Italia, dacă nu cunoşti liga, o să suferi”, a declarat Gonzalo Higuain, citat de ESPN.

În actualul sezon, fostul star al lui Real Madrid şi al naţionalei Argentinei a reuşit 5 goluri în 8 meciuri pentru echipa lui David Beckham din MLS.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și