Închide meniul

Lionel Messi, avertizat de Gonzalo Higuain despre MLS. „Am crezut că o să joc cu o ţigară în gură!” Fostul atacant al lui Real Madrid, de nerecunoscut

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 16 iunie 2021, 18:42

Lionel Messi, avertizat de Gonzalo Higuain despre MLS. „Am crezut că o să joc cu o ţigară în gură! Fostul atacant al lui Real Madrid, de nerecunoscut

profimedia

Lionel Messi

Lionel Messi este avertizat de Gonzalo Higuain cu privire la valoare fotbalului din SUA, unde fostul său coleg de la echipa naţională joacă la Inter Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, avertizat de Gonzalo Higuain despre MLS

„Am crezut că o să vin aici şi o să joc cu o ţigară în gură. Dar e o ligă dificilă. A descoperit că este asemenătoare cu cea din Italia. În Spania şi Anglia, e mai uşir să te descurci bine, în timp ce în Italia, dacă nu cunoşti liga, o să suferi”, a declarat Gonzalo Higuain, citat de ESPN.

Argentinianul, în vârstă de 33 de ani, a făcut declaraţiile pentru canalul de Twitch al lui Bobo Vieri. Un alt fotbalist de legendă al Italiei l-a convins pe Higuain să plece de la Juventus la Inter Miami, în 2020. Este vorba despre Gianluigi Buffon.

„Nu mai aveam nimic de oferit. Mi-a spus: ‘Dacă nu mai simţi focul acela în timpul antenamentelor, dacă nu mai simţi determinarea de a fi la cel mai înalt nivel, trebuie să pleci'”, i-a transmis Buffon lui Higuain.

Reclamă

În actualul sezon, fostul star al lui Real Madrid şi al naţionalei Argentinei a reuşit 4 goluri în 7 meciuri pentru echipa lui David Beckham din MLS.

Messi vrea să se retragă în SUA

În fotbalul din SUA speră să îşi încheie cariera şi Lionel Messi. Starul Barcei a făcut acest anunţ public şi a introdus această condiţie şi în contractul pe care îl negociază cu gruparea catalană. El ar urma să joace încă doi ani pe Camp Nou, să plece în MLS şi să revină la Barcelona într-o funcţie de conducere.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Messi, avertizat de Higuain
  • Ce i-a transmis despre fotbalul din SUA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și