Închide meniul
VIDEO

Gonzalo Higuain, execuţie fabuloasă sub privirile lui Paulo Dybala! Explozie de bucurie în tribunele din Miami + Bucurie inedită a argentinianului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2021, 17:04

Gonzalo Higuain, execuţie fabuloasă sub privirile lui Paulo Dybala! Explozie de bucurie în tribunele din Miami + Bucurie inedită a argentinianului

Profimedia

Gonzalo Higuain

Fostul star de la Real Madrid şi Juventus nu a fost titular în meciul cu Orlando City. Acesta a intrat pe teren în minutul 61, iar după doar 6 minute a marcat un gol superb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gonzalo Higuain, execuţie fabuloasă! S-a bucurat la fel ca Paulo Dybala

Higuain a marcat din afara careului, cu o „torpilă” la care portarul Brandon Austin n-a avut replică. A fost o adevărată explozie de bucurie în tribunele din „DRV PNK Stadium”.

În vizită la Miami s-a aflat nimeni altul decât Paulo Dybala, bunul prieten şi fostul coleg de la Juventus al lui Higuain. Acesta a avut parte de o surpriză: atacantul a celebrat la fel ca mijlocaşul şi i-a imitat celebra „mască”.

Reclamă

Reuşita lui Higuain nu a ajutat-o pe echipa lui David Beckham. Chris Mueller şi Nani au întors rezultatul, iar Orlando City a plecat cu toate cele 3 puncte de la Miami.

După 10 partide, Inter Miami se află pe locul 11 în Conferinţa de Est, cu 8 puncte, în timp ce Orlando City este pe poziţia secundă, cu 21 de puncte.

Citește și:

Lionel Messi, avertizat de Gonzalo Higuain despre MLS. „Am crezut că o să joc cu o ţigară în gură!”

Lionel Messi a fost avertizat de un alt argentinian, Gonzalo Higuain, cu privire la calitatea fotbalului din Major League Soccer, competiţia unde ar vrea să îşi încheie cariera starul Barcei.

Reclamă 4 / 0/3

„Am crezut că o să vin aici şi o să joc cu o ţigară în gură. Dar e o ligă dificilă. A descoperit că este asemenătoare cu cea din Italia. În Spania şi Anglia, e mai uşir să te descurci bine, în timp ce în Italia, dacă nu cunoşti liga, o să suferi”, a declarat Gonzalo Higuain, citat de ESPN.

În actualul sezon, fostul star al lui Real Madrid şi al naţionalei Argentinei a reuşit 5 goluri în 8 meciuri pentru echipa lui David Beckham din MLS.

Recomandări
  • Gonzalo Higuain, execuţie fabuloasă sub privirile lui Paulo Dybala
  • Explozie de bucurie în tribunele din Miami

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și