Închide meniul

Uluitor! La doar 18 ani, Eduardo Camavinga are deja un stadion care îi poartă numele

Alexandru Ivan Publicat: 27 iunie 2021, 11:30

Reclamă
Uluitor! La doar 18 ani, Eduardo Camavinga are deja un stadion care îi poartă numele

profimediaimages

Eduardo Camavinga are un stadion care îi poartă numele

Stadionul lui Eduardo Camavinga a fost inaugurat sâmbătă dimineața, în localitatea La Chapelle-Janson, aproape de orașul Fougères, unde actualul fotbalist și-a petrecut copilăria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduardo Camavinga are un stadion care îi poartă numele

Camavinga a făcut primi pași în fotbal aici, înainte să se alăture academiei lui Rennes la 11 ani. Pe arena care îi poartă numele va evolua echipa CF2L, o școală de fotbal care adună cei mai talentați copii din zonă.

Unul dintre primi antrenori ai lui Eduardo Camavinga lucrează la academia CF2L. Puștiul lui Rennes a postat o fotografie de la ceremonia de inaugurare a stadionului, eveniment la care au participat aproximativ 150 de copii.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Eduardo Celmi Camavinga (@camavinga)

Reclamă

Camavinga a bifat 42 de apariții pentru Rennes în stagiunea precedentă, reușind să-și treacă în cont un gol și trei assist-uri.

Deși are numai 18 ani, Camavinga este cotat de Transfermakt la 55 de milioane de euro. Potrivit presei din Hexagon, puștiul lui Rennes este dorit insistent în Premier League.

Camavinga, cel mai tânăr marcator din istoria Franței în ultimii 100 de ani

Camavinga și-a făcut debutul pentru naționala Franței pe 8 septembrie 2020, într-o victorie a naționalei lui Deschamps cu 4-2 împotriva Croației, în Nations League.

Reclamă 4 / 0/3

Pe numai o lună, fotbalistul lui Rennes avea să scrie istorie. Pe 7 octombrie 2020, la numai 17 ani și 11 luni, Eduardo Camavinga a devenit cel mai tânăr marcator din istoria naționalei Franței din ultimii 100 ani. Acesta înscria într-o victorie a „Cocoșulu Galic” cu 7-1 împotriva Ucrainei.

Doar Maurice Gastier (17 ani și 5 luni) a marcat pentru naționala Franței la o vârstă mai fragedă decât Eduardo Camavinga. Recordul său datează din 1914.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris Vezi toate știrile
Citește și