Închide meniul

Uluitor! La doar 18 ani, Eduardo Camavinga are deja un stadion care îi poartă numele

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 iunie 2021, 11:30

Uluitor! La doar 18 ani, Eduardo Camavinga are deja un stadion care îi poartă numele

profimediaimages

Eduardo Camavinga are un stadion care îi poartă numele

Stadionul lui Eduardo Camavinga a fost inaugurat sâmbătă dimineața, în localitatea La Chapelle-Janson, aproape de orașul Fougères, unde actualul fotbalist și-a petrecut copilăria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduardo Camavinga are un stadion care îi poartă numele

Camavinga a făcut primi pași în fotbal aici, înainte să se alăture academiei lui Rennes la 11 ani. Pe arena care îi poartă numele va evolua echipa CF2L, o școală de fotbal care adună cei mai talentați copii din zonă.

Unul dintre primi antrenori ai lui Eduardo Camavinga lucrează la academia CF2L. Puștiul lui Rennes a postat o fotografie de la ceremonia de inaugurare a stadionului, eveniment la care au participat aproximativ 150 de copii.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Eduardo Celmi Camavinga (@camavinga)

Reclamă

Camavinga a bifat 42 de apariții pentru Rennes în stagiunea precedentă, reușind să-și treacă în cont un gol și trei assist-uri.

Deși are numai 18 ani, Camavinga este cotat de Transfermakt la 55 de milioane de euro. Potrivit presei din Hexagon, puștiul lui Rennes este dorit insistent în Premier League.

Camavinga, cel mai tânăr marcator din istoria Franței în ultimii 100 de ani

Camavinga și-a făcut debutul pentru naționala Franței pe 8 septembrie 2020, într-o victorie a naționalei lui Deschamps cu 4-2 împotriva Croației, în Nations League.

Reclamă 4 / 0/3

Pe numai o lună, fotbalistul lui Rennes avea să scrie istorie. Pe 7 octombrie 2020, la numai 17 ani și 11 luni, Eduardo Camavinga a devenit cel mai tânăr marcator din istoria naționalei Franței din ultimii 100 ani. Acesta înscria într-o victorie a „Cocoșulu Galic” cu 7-1 împotriva Ucrainei.

Doar Maurice Gastier (17 ani și 5 luni) a marcat pentru naționala Franței la o vârstă mai fragedă decât Eduardo Camavinga. Recordul său datează din 1914.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și