Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, două goluri în Argentina – Bolivia 4-1. Meciul cu care a intrat în istoria echipei naţionale. „Nivel de elită!”

Reclamă

Publicat: 29 iunie 2021, 9:26

Lionel Messi, două goluri în Argentina – Bolivia 4-1. Meciul cu care a intrat în istoria echipei naţionale. „Nivel de elită!

Profimedia

Lionel Messi, meci istoric la Copa America: Argentina-Bolivia 4-1

Reprezentativa Argentinei a învins, luni, cu scorul de 4-1, selecţionata Boliviei, la Copa America, în ultima etapă a grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, două goluri în Argentina – Bolivia 4-1

Messi a marcat de două ori, în minutele 33 (din penalty) şi 42. A doua reuşită a venit în urma unei execuţii spectaculoase, un lob peste portar, din pasa viitorului său coleg de la Barcelona, Kun Aguero.

„Nivel de elită! Cuplul Aguero-Messi ne-a lăsat amintire un gol fantastic”, au scris organizatorii competiţiei pe contul oficial de Twitter.

Pentru Argentina au mai punctat Gomez ‘6 şi Martinez ’65. Golul bolivienilor a fost reuşit de Saavedra ’60.

Reclamă

Lionel Messi, cele mai multe meciuri în istoria Argentinei

În meciul de aseară, Lionel Messi a intrat în istorie. El l-a depăşit pe Javier Mascherano şi a devenit fotbalistul cu cele mai multe prezenţe în echipa naţională a Argentinei: 148!

Într-un alt meci de la Copa America, Uruguay a trecut de Paraguay, scor 1-0, prin golul marcat de Cavani, în minutul 21, din penalti. În sferturi, Argentina va evolua cu Ecuador, iar Uruguay va întâlni Columbia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și