Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Guardiola ne-a omorât pe toţi!” Costin Curelea, dialog savuros cu Cătălin Oprişan. „Cred că m-am născut cu lovitura asta de cap”

Mihai Ispas Publicat: 29 iunie 2021, 11:17 / Actualizat: 29 iunie 2021, 16:00

Reclamă
„Guardiola ne-a omorât pe toţi! Costin Curelea, dialog savuros cu Cătălin Oprişan. „Cred că m-am născut cu lovitura asta de cap

as.ro

Costin Curlea, invitat la AS.ro LIVE

Costin Curelea spune că a uitat să dribleze din cauza antrenorilor care îl forţau să scape repede de minge ca să se demarce în careu. Aşa a descoperit însă că are o altă armă cu care să dea goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că m-am născut cu lovitura asta de cap! Ceva e, că nu m-a învăţat, nene, nimeni! Nu te învaţă nimeni! Cum sunt alţii, de mici o lovesc. O pun jos şi îi dau ‘căzută’, cum îi dă Cristiano Ronaldo! Sunt copii care asta fac! Sunt născuţi…”, a spus Curelea.

„Unde au dispărut atacanţii ăştia de careu?„, l-a întrebat Cătălin Oprişan. „S-a schimbat stilul. Guardiola ne-a omorât pe toţi! Pe mine m-a omorât Guardiola!”, a venit răspunsul plin de haz al lui Curelea. El a povestit cum Florin Marin i-a „desfiinţat” postul la Voluntari, ca să aplice strategia inventată de antrenorul spaniol: „Joci nouă fals! Şi bineînţeles că am jucat ‘fals’, că nu am mai jucat deloc!”

Costin Curelea, invitat la AS.ro LIVE

Costin Curelea şi-a făcut junioratul la Sportul Studenţesc. Atacantul a debutat pentru echipa „studenţilor” în 20014, într-o partidă cu Unirea Alba Iulia.

A stat 10 ani la Sportul, după care, în iarna lui 2013, a ajuns la Dinamo Minsk, sub formă de împrumut. Vasile Şiman, fostul patron al grupării din Capitală, nu a fost de acord cu propunerea primită, astfel că acesta s-a întors în România.

Reclamă

A semnat cu CS Universitatea Craiova, unde a rămas până în 2016, apoi a mai jucat încă un an pentru FC Voluntari.

După cariera de fotbalist, acesta a debutat în antrenorat. A fost tehnician secund la Academica Clinceni, dar şi la CFR Cluj, în mandatul lui Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” Vezi toate știrile
Citește și