Închide meniul

„Eu cred că nu s-a accidentat!” Ion Țiriac, detalii despre starea Simonei Halep. „Sunt niște fătuci de 17 ani! Dacă îmi dau o palmă, nu mă ridic două săptămâni!”

Alexandru Ivan Publicat: 30 iunie 2021, 18:51

Reclamă
„Eu cred că nu s-a accidentat! Ion Țiriac, detalii despre starea Simonei Halep. „Sunt niște fătuci de 17 ani! Dacă îmi dau o palmă, nu mă ridic două săptămâni!

Ion Ţiriac, despre Simona Halep

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Simona Halep a ratat deja Roland Garros și Wimbledon și a anunțat că nu va participa nici la Jocurile Olimpice. Sportiva din România s-a accidentat la gamba stângă în luna mai, la turneul de la Roma, și nu a mai jucat de atunci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac, despre problemele Simonei Halep

Ion Țiriac consideră că Simona Halep are un fizic fragil. Fostul mare sportiv a sfătuit-o să-și ia toată perioada de care are nevoie pentru a se reface. Țiriac vede o competiție dură pentru Halep cu tinerele talente din circuit.

Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani, cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani. Sunt niște fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă ridic două săptămâni!

Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep avut un fizic senzațional, dar fragil”, a spus Țiriac în cadrul unei conferințe de presă.

Ashleigh Barty, mesaj emoționant pentru Simona Halep

Absentă de la Wimbledon, Simona Halep nu a putut să-și onoreze atribuțiile de campioană en-titre. În mod normal, românca ar fi trebuit să deschidă a doua zi de turneu pe Arena Centrală de la All England Club, dar acest lucru a fost făcut de liderul mondial Ashleigh Barty.

Reclamă

Australianca, prietenă bună cu Simona Halep, i-a transmis un mesaj de încurajare româncei. „Din toată inima, mi-aș fi dorit ca Simona să fie aici, e o campioană, și-a câștigat dreptul de a juca prima pe acest teren”, a declarat Ashleigh Barty la interviul după victoria cu Carla Suarez Navarro.

Simona Halep conducea cu 6-1, 3-3 în meciul cu Angelique Kerber de la Roma, când s-a accidentat.

În momentul accidentării, Simona a plâns de durere înainte să abandoneze. Ea nu a mai putut călca pe piciorul stâng şi a avut nevoie de ajutor ca să se părăsească arena.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și