Închide meniul

„Eu cred că nu s-a accidentat!” Ion Țiriac, detalii despre starea Simonei Halep. „Sunt niște fătuci de 17 ani! Dacă îmi dau o palmă, nu mă ridic două săptămâni!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 iunie 2021, 18:51

„Eu cred că nu s-a accidentat! Ion Țiriac, detalii despre starea Simonei Halep. „Sunt niște fătuci de 17 ani! Dacă îmi dau o palmă, nu mă ridic două săptămâni!

Ion Ţiriac, despre Simona Halep

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Simona Halep a ratat deja Roland Garros și Wimbledon și a anunțat că nu va participa nici la Jocurile Olimpice. Sportiva din România s-a accidentat la gamba stângă în luna mai, la turneul de la Roma, și nu a mai jucat de atunci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac, despre problemele Simonei Halep

Ion Țiriac consideră că Simona Halep are un fizic fragil. Fostul mare sportiv a sfătuit-o să-și ia toată perioada de care are nevoie pentru a se reface. Țiriac vede o competiție dură pentru Halep cu tinerele talente din circuit.

Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani, cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani. Sunt niște fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă ridic două săptămâni!

Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep avut un fizic senzațional, dar fragil”, a spus Țiriac în cadrul unei conferințe de presă.

Ashleigh Barty, mesaj emoționant pentru Simona Halep

Absentă de la Wimbledon, Simona Halep nu a putut să-și onoreze atribuțiile de campioană en-titre. În mod normal, românca ar fi trebuit să deschidă a doua zi de turneu pe Arena Centrală de la All England Club, dar acest lucru a fost făcut de liderul mondial Ashleigh Barty.

Reclamă

Australianca, prietenă bună cu Simona Halep, i-a transmis un mesaj de încurajare româncei. „Din toată inima, mi-aș fi dorit ca Simona să fie aici, e o campioană, și-a câștigat dreptul de a juca prima pe acest teren”, a declarat Ashleigh Barty la interviul după victoria cu Carla Suarez Navarro.

Simona Halep conducea cu 6-1, 3-3 în meciul cu Angelique Kerber de la Roma, când s-a accidentat.

În momentul accidentării, Simona a plâns de durere înainte să abandoneze. Ea nu a mai putut călca pe piciorul stâng şi a avut nevoie de ajutor ca să se părăsească arena.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și