Închide meniul

Wimbledon 2021 | Ashleigh Barty, mesaj emoționant pentru Simona Halep: „Mi-aș fi dorit să fie aici!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 iunie 2021, 19:15

Wimbledon 2021 | Ashleigh Barty, mesaj emoționant pentru Simona Halep: „Mi-aș fi dorit să fie aici!

ProfimediaImages

Simona Halep şi Ashleigh Barty

Absentă de la Wimbledon din cazua unei accidentări la gambă, Simona Halep nu a putut să-și onoreze atribuțiile de campioană en-titre. În mod normal, românca ar fi trebuit să deschidă a doua zi de turneu pe Arena Centrală de la All England Club, dar acest lucru a fost făcut de liderul mondial Ashleigh Barty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashleigh Barty, mesaj emoționant pentru Simona Halep

Barty, prietenă bună cu Simona Halep, i-a transmis un mesaj de încurajare româncei.

„Din toată inima, mi-aș fi dorit ca Simona să fie aici, e o campioană, și-a câștigat dreptul de a juca prima pe acest teren”, a declarat Ashleigh Barty la interviul după meci.

VIDEO AICI CU DECLARAȚIA LUI ASHLEIGH BARTY

În primul ei duel de la Wimbledon 2021, Barty s-a impus cu 6-1, 6-7, 6-1 în fața spaniolei Carla Suarez Navarro (138 WTA). A fost ultimul meci al jucătoarei iberice pe iarba londoneză. Ea a revenit în circuit după ce a învins cancerul și face un ultim sezon înaintea retragerii.

Reclamă

Barty n-a trecut niciodată de turul al 4-lea la Wimbledon. Singurul său titlu de Grand Slam a venit la Roland Garros, în 2019.

Simona Halep: „Corpul meu nu a cooperat!”

Wimbledon este al doilea turneu de Grand Slam al anului de la care se retrage Simona Halep, după ce a făcurt acelaşi gest şi la Roland Garros. Simona Halep s-a accidentat la gambă în luna mai, la turneul de la Roma. Simona Halep conducea cu 6-1, 3-3 în meciul cu Angelique Kerber de la Roma.

„Cu tristeţe vă anunţ că mă retrag de la acestă ediţie a turneului de la Wimbledon deoarece nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă. Am dat totul pentru a putea juca la Wimbledon. Acum doi ani am trăit momente speciale aici. Eram entuziasmată şi onorată să revin pe teren ca deţinătoare a trofeului. Din păcate, corpul meu nu a cooperat şi trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul următor.

Reclamă 4 / 0/3

Vă spun sincer că sunt foarte dezamăgită şi supărată din cauza acestei situaţii. Această perioadă a fost dificilă pentru mine, să ratezi două turnee majore (n.r. – Halep a ratat şi Roland Garros din cauza accidentării) reprezintă o provocare atât din punct de vedere fizic, cât şi mental. Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar sper că această încercare mă va face mai puternică atât ca om, cât şi ca sportiv. Mulţumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înţelegere şi pentru sprijin”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

În momentul accidentării, Simona a plâns de durere înainte să abandoneze. Ea nu a mai putut călca pe piciorul stâng şi a avut nevoie de ajutor ca să se părăsească arena.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și