Închide meniul

Strigăt de disperare la Dinamo! „Nu doar banii sunt problema. Asta este cel mai frustrant.” Jucătorii își pierd încrederea în DDB

Alexandru Ivan Publicat: 30 iunie 2021, 21:12

Reclamă
Strigăt de disperare la Dinamo! „Nu doar banii sunt problema. Asta este cel mai frustrant. Jucătorii își pierd încrederea în DDB

Haos în toată regula la Dinamo

Hepta

Fără bani și aproape fără jucători, Dinamo nu știe încotro se îndreaptă. Portarul Mihai Eșanu este foarte afectat de incertidunea care planează asupra clubului din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Eșanu, despre situația lui Dinamo

”E un moment greu. E o situație de incertitudine. Nu știm ce urmează. Nu ne-a zis nimeni nimic și asta este cel mai frustrant. Sunt la toți angajații întârzieri de trei, patru, cinci luni.

Nu ar fi o problemă dacă ar zice cineva că peste cinci luni de exemplu luăm banii, putem să lucrăm liniștiți. Decât neplata salariilor, mai grea este incertitudinea”, a declarat Mihai Eșanu, la Digi Sport.

Trași de sfoară de Pablo Cortacero, dinamoviștii aproape și-au pierdut încrederea și în DDB. Eșanu se așteaptă să-și ia adio de la mulți dintre colegii cu care a împărțit vestiarul în stagiunea precedentă.

„Până acum se ocupau cei de la DDB. Din comunicatul lor, am înțeles că au lăsat frâiele în mâinile administratorului judiciar. Nimic nu se poate întâmpla fără acordul lui. E prea din scurt și nu știu nici ei exact care e situația. Luni va fi o ședință.

Reclamă

Sperăm că luni va veni cineva să ne spună și nouă care este situația. Dacă nu știi ce urmează, asta este cel mai dificil. Sunt mai multe temeri, nu știm dacă avem voie să facem transferuri, nu știm ce se întâmplă din mai multe puncte de vedere, nu doar cele financiare.

Suntem tineri. Pentru noi nu contează atât de mult partea financiară. În fotbal este importantă și starea de spirit, partea mentală, și, dacă acolo nu ești bine, este dificil să dai randament maxim. Nu doar banii sunt problema. Sunt sigur că vor pleca jucători. Mai ales străinii. Pentru ei este mai ușor să plece. Pot să depună memorii la FIFA. La noi, românii, este mai greu”, a mai spus Mihai Eșanu.

Dinamoviştii au anunţat că nu vor juca amicalul de mâine cu Unirea Slobozia, dar nici cel de sâmbătă. Dinamo are datorii de peste 6 milioane de euro de care speră să scape, după ce i-a fost aprobată insolvenţa.

Reclamă 4 / 0/3

Dusan Uhrin, ultimele detalii despre haosul din Ștefan cel Mare

Dusan Uhrin a explicat că jucătorii săi s-au săturat de incertitudinea de la club. În acest moment, Uhrin este confuz şi anunţă că nu ştie dacă va mai continua în Ştefan cel Mare.

„Nu ştiu nimic despre situaţia de la Dinamo. Până acum nu am aflat nimic. Ei se antrenează, dar nu vor să joace meciul pe care l-am aranjat. Nici mâine, nici sâmbătă. Nu vor să o facă pentru că nu cunosc situaţia. Ei vin la antrenamente dacă îi chem.

Chiar nu ştiu, situaţia e ciudată. Nu ştiu ce se va întâmpla nici cu ei, nici cu mine. Sincer, nu am idee dacă voi continua!”, a declarat Dusan Uhrin, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Fanii din DDB le-au cerut fotbaliştilor să aibă răbdare. Clubul ar putea obţine o sumă importantă din transferul internaţionalului Deian Sorescu, care este dorit de Legia Varşovia.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și