Închide meniul

Strigăt de disperare la Dinamo! „Nu doar banii sunt problema. Asta este cel mai frustrant.” Jucătorii își pierd încrederea în DDB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 iunie 2021, 21:12

Strigăt de disperare la Dinamo! „Nu doar banii sunt problema. Asta este cel mai frustrant. Jucătorii își pierd încrederea în DDB

Haos în toată regula la Dinamo

Hepta

Fără bani și aproape fără jucători, Dinamo nu știe încotro se îndreaptă. Portarul Mihai Eșanu este foarte afectat de incertidunea care planează asupra clubului din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Eșanu, despre situația lui Dinamo

”E un moment greu. E o situație de incertitudine. Nu știm ce urmează. Nu ne-a zis nimeni nimic și asta este cel mai frustrant. Sunt la toți angajații întârzieri de trei, patru, cinci luni.

Nu ar fi o problemă dacă ar zice cineva că peste cinci luni de exemplu luăm banii, putem să lucrăm liniștiți. Decât neplata salariilor, mai grea este incertitudinea”, a declarat Mihai Eșanu, la Digi Sport.

Trași de sfoară de Pablo Cortacero, dinamoviștii aproape și-au pierdut încrederea și în DDB. Eșanu se așteaptă să-și ia adio de la mulți dintre colegii cu care a împărțit vestiarul în stagiunea precedentă.

„Până acum se ocupau cei de la DDB. Din comunicatul lor, am înțeles că au lăsat frâiele în mâinile administratorului judiciar. Nimic nu se poate întâmpla fără acordul lui. E prea din scurt și nu știu nici ei exact care e situația. Luni va fi o ședință.

Reclamă

Sperăm că luni va veni cineva să ne spună și nouă care este situația. Dacă nu știi ce urmează, asta este cel mai dificil. Sunt mai multe temeri, nu știm dacă avem voie să facem transferuri, nu știm ce se întâmplă din mai multe puncte de vedere, nu doar cele financiare.

Suntem tineri. Pentru noi nu contează atât de mult partea financiară. În fotbal este importantă și starea de spirit, partea mentală, și, dacă acolo nu ești bine, este dificil să dai randament maxim. Nu doar banii sunt problema. Sunt sigur că vor pleca jucători. Mai ales străinii. Pentru ei este mai ușor să plece. Pot să depună memorii la FIFA. La noi, românii, este mai greu”, a mai spus Mihai Eșanu.

Dinamoviştii au anunţat că nu vor juca amicalul de mâine cu Unirea Slobozia, dar nici cel de sâmbătă. Dinamo are datorii de peste 6 milioane de euro de care speră să scape, după ce i-a fost aprobată insolvenţa.

Reclamă 4 / 0/3

Dusan Uhrin, ultimele detalii despre haosul din Ștefan cel Mare

Dusan Uhrin a explicat că jucătorii săi s-au săturat de incertitudinea de la club. În acest moment, Uhrin este confuz şi anunţă că nu ştie dacă va mai continua în Ştefan cel Mare.

„Nu ştiu nimic despre situaţia de la Dinamo. Până acum nu am aflat nimic. Ei se antrenează, dar nu vor să joace meciul pe care l-am aranjat. Nici mâine, nici sâmbătă. Nu vor să o facă pentru că nu cunosc situaţia. Ei vin la antrenamente dacă îi chem.

Chiar nu ştiu, situaţia e ciudată. Nu ştiu ce se va întâmpla nici cu ei, nici cu mine. Sincer, nu am idee dacă voi continua!”, a declarat Dusan Uhrin, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Fanii din DDB le-au cerut fotbaliştilor să aibă răbdare. Clubul ar putea obţine o sumă importantă din transferul internaţionalului Deian Sorescu, care este dorit de Legia Varşovia.

Recomandări
  • Dinamo, „pe făraș”
  • Jucătorii, în disperare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro Vezi toate știrile
Citește și