Închide meniul
EXCLUSIV

Dusan Uhrin, ultimele detalii despre haosul de la Dinamo: „Băieţii nu vor să joace! Situaţia e ciudată!” Antrenorul „câinilor” nu e sigur că va mai continua în Ştefan cel Mare

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 iunie 2021, 18:06 / Actualizat: 30 iunie 2021, 19:08

Dusan Uhrin, ultimele detalii despre haosul de la Dinamo: „Băieţii nu vor să joace! Situaţia e ciudată! Antrenorul „câinilor nu e sigur că va mai continua în Ştefan cel Mare

Dusan Uhrin este antrenorul lui Dinamo

Hepta

Dinamoviştii au anunţat că nu vor juca amicalul de mâine cu Unirea Slobozia, dar nici cel de sâmbătă. Dusan Uhrin a explicat că jucătorii săi s-au săturat de incertitudinea de la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dusan Uhrin, ultimele detalii despre haosul de la Dinamo

Dinamo are datorii de peste 6 milioane de euro de care speră să scape, după ce i-a fost aprobată insolvenţa. În acest moment, Uhrin este confuz şi anunţă că nu ştie dacă va mai continua în Ştefan cel Mare.

„Nu ştiu nimic despre situaţia de la Dinamo. Până acum nu am aflat nimic. Ei se antrenează, dar nu vor să joace meciul pe care l-am aranjat. Nici mâine, nici sâmbătă. Nu vor să o facă pentru că nu cunosc situaţia. Ei vin la antrenamente dacă îi chem.

Chiar nu ştiu, situaţia e ciudată. Nu ştiu ce se va întâmpla nici cu ei, nici cu mine. Sincer, nu am idee dacă voi continua!”, a declarat Dusan Uhrin, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Fanii din DDB le-au cerut fotbaliştilor să aibă răbdare. Clubul ar putea obţine o sumă importantă din transferul internaţionalului Deian Sorescu, care este dorit de Legia Varşovia.

Reclamă

Dinamo a intrat în insolvenţă! Decizia Tribunalului București

Dinamo a intrat oficial în insolvenţă. Este pentru a doua oară în istoria clubului când se întâmplă acest scenariu.

Clubul a acumulat din nou datorii şi încerca din nou să scape de o parte din ele intrând în insolvenţă, deoarece au trecut cinci ani de când a făcut o acţiune similară. Un club în insolvenţă nu poate juca în cupele europene.

Dinamo a acumulat din nou datorii de 29,7 milioane de lei la finele anului trecut, echivalând circa 6 milioane de euro. A avut venituri de 16,3 milioane de lei şi cheltuieli de peste 21 milioane de lei. În datoriile clubului au intrat şi sume datorate către jucători care au câştigat litigii cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și