Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Motivul pentru care Tibi Bălan nu s-a impus la FCSB: ”Eu nu eram cu pianul, eram cu clapele!” Pe ce post l-a pus Reghecampf să evolueze

Silviu Corneanu Publicat: 4 iulie 2021, 9:53

Reclamă
Motivul pentru care Tibi Bălan nu s-a impus la FCSB: ”Eu nu eram cu pianul, eram cu clapele!” Pe ce post l-a pus Reghecampf să evolueze

Tibi Bălan nu s-a impus la FCSB și a dezvăluit motivul la AS.ro LIVE

AS.ro

Bălan nu s-a impus la FCSB, fiind chinuit de câteva accidentări, în primul sezon. În cel de-al doilea, Bălan se plânge de faptul că nu a fost folosit pe postul său. Mijlocaș ofensiv, de profil, fostul jucător a fost băgat la închidere de Laurențiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bălan nu s-a impus la FCSB

Tibi Bălan a dezvăluit cum a ajuns la Steaua. Mijlocașul susține că nu s-a putut adapta la închidere, el având un cu totul alt profil.

A sunat telefonul: hai la Steaua. Eu nu eram pregătit. Steaua era în cap. Am venit, echipa a terminat pe locul doi. Am jucat mai puțin, am avut și câteva accidentări ușoare. Cu domnul Reghecampf, am început titular campionatul, dar pe alt post.

Mijlocaș defensiv, nu aveam nicio treabă. Eu eram ori vârf, ori al doilea vârf, ori mijlocaș dreapta, ori pe partea stângă, erau patru posturi ofensive. M-au transformat din ofensiv în defensiv. Trebuia să te transformi, să muncești, să cari pianul, eu eram mai mult cu clapele.

Ei l-au luat și pe Pintilii atunci, care ăla era postul lui. În cantonament eu am fost preferat ca titular, am câștigat primul meci, după care mi s-a zis că trebuie să joace cutare”, a povestit Tibi Bălan la AS.ro LIVE.

Reclamă
Reclamă

Pregătirea cu Neubert, un coșmar pentru jucători

Toți jucătorii care evoluau în perioada 2012 – 2014 pentru FCSB își amintesc de durerile pe care le provoca Neubert. Unul dintre cei care a simțit pe pielea lui ce înseamnă pregătirea neamțului a fost Tibi Bălan.

A fost o perioadă foarte grea pentru mine, cu Tommy. M-am dus la primul antrenament, dimineața, era cu benzile, cu TRX. Am făcut cu benzile și după niște alergări. Zic: ce e, mă, cu benzile astea? N-am simțit nimic.

M-am dus acasă și am dormit o oră. Zici că m-a bătut cineva și mai urma un antrenament după amiază, alte exerciții. Nu am trăit în viața mea așa ceva, câte dureri am simțit. Am fost terminat. N-am crezut în viața mea că o să mă doară picioarele în halul ăsta. Era foarte, foarte greu”, și-a amintit Bălan.

Reclamă

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și