Închide meniul

FABULOS! Ludovic Orban s-a comparat cu Cristiano Ronaldo! :) „Îl ştiţi, da? A jucat la Real Madrid”

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2021, 14:13

Reclamă
FABULOS! Ludovic Orban s-a comparat cu Cristiano Ronaldo! :) „Îl ştiţi, da? A jucat la Real Madrid

Ludovic Orban s-a comparat cu Cristiano Ronaldo

Hepta

Ludovic Orban a făcut o serie de declaraţii incredibile în faţa colegilor de partid din Neamţ. În timp ce el s-a comparat cu Cristiano Ronaldo, situaţia din PNL a fost asemănată cu cea a celor de la Real Madrid. Orban i-a făcut şi bilanţul starului portughez pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ludovic Orban s-a comparat cu Cristiano Ronaldo

Îl știți pe Ronaldo, da? Ronaldo a jucat la Real Madrid. Cu Ronaldo, Real Madrid a câștigat 3 Champions League (n.r. – 4 Ligi ale Campionilor). Real Madrid a decis să renunțe la Ronaldo, iar de când a făcut-o, nu a mai câștigat niciun Champions League și a avut probleme în campionatul intern”, a declarat Orban. Declaraţia despre Cristiano Ronaldo şi Real Madrid a fost făcută la minutul 11:35 al videoclipului de mai jos.

Reacția lui Ludovic Orban după ce Hagi, Popescu și Munteanu au fost umiliți pe Arena Națională: „Nu am hotărât eu distribuţia la tribună”

Ludovic Orban a fost în centrul unui scandal de proporţii după primul meci de la EURO 2020 care s-a disputat la Bucureşti. În timp ce Gică Hagi, Gică Popescu şi Dorinel Munteanu au primit bilete la tribuna a doua, şefii FRF şi mai mulţi politicieni au stat la VIP. Ludovic Orban, care a stat la zona VIP la meciul Austria – Macedonia de Nord, a oferit o primă reacție după ce Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au fost trimiși la tribuna a doua.

La primul meci din istoria Euro disputat în România, oficialii FRF și mai mulți oameni politici au ocupat locuri la VIP, în frunte cu Ludovic Orban. În schimb, legendele fotbalului nostru au stat la tribuna a doua. Toate astea în condițiile în care Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu sunt cei mai selecționați jucători din istoria echipei naționale.

Reclamă

Fostul premier și actualul președinte PNL, Ludovic Orban, susține că nu a avut de-a face cu distribuția locurilor. Politicianul a precizat doar că și-a ocupat locul „pe care l-a primit”.

La VIP au stat mai mulţi oameni politici precum Ludovic Orban, Anca Dragu, Dan Barna sau Nicuşor Dan, pe lângă oficialii FRF Răzvan Burleanu sau Mihai Stoichiţă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:30 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” Vezi toate știrile
Citește și