Închide meniul

FABULOS! Ludovic Orban s-a comparat cu Cristiano Ronaldo! :) „Îl ştiţi, da? A jucat la Real Madrid”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2021, 14:13

FABULOS! Ludovic Orban s-a comparat cu Cristiano Ronaldo! :) „Îl ştiţi, da? A jucat la Real Madrid

Ludovic Orban s-a comparat cu Cristiano Ronaldo

Hepta

Ludovic Orban a făcut o serie de declaraţii incredibile în faţa colegilor de partid din Neamţ. În timp ce el s-a comparat cu Cristiano Ronaldo, situaţia din PNL a fost asemănată cu cea a celor de la Real Madrid. Orban i-a făcut şi bilanţul starului portughez pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ludovic Orban s-a comparat cu Cristiano Ronaldo

Îl știți pe Ronaldo, da? Ronaldo a jucat la Real Madrid. Cu Ronaldo, Real Madrid a câștigat 3 Champions League (n.r. – 4 Ligi ale Campionilor). Real Madrid a decis să renunțe la Ronaldo, iar de când a făcut-o, nu a mai câștigat niciun Champions League și a avut probleme în campionatul intern”, a declarat Orban. Declaraţia despre Cristiano Ronaldo şi Real Madrid a fost făcută la minutul 11:35 al videoclipului de mai jos.

Reacția lui Ludovic Orban după ce Hagi, Popescu și Munteanu au fost umiliți pe Arena Națională: „Nu am hotărât eu distribuţia la tribună”

Ludovic Orban a fost în centrul unui scandal de proporţii după primul meci de la EURO 2020 care s-a disputat la Bucureşti. În timp ce Gică Hagi, Gică Popescu şi Dorinel Munteanu au primit bilete la tribuna a doua, şefii FRF şi mai mulţi politicieni au stat la VIP. Ludovic Orban, care a stat la zona VIP la meciul Austria – Macedonia de Nord, a oferit o primă reacție după ce Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au fost trimiși la tribuna a doua.

La primul meci din istoria Euro disputat în România, oficialii FRF și mai mulți oameni politici au ocupat locuri la VIP, în frunte cu Ludovic Orban. În schimb, legendele fotbalului nostru au stat la tribuna a doua. Toate astea în condițiile în care Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu sunt cei mai selecționați jucători din istoria echipei naționale.

Reclamă

Fostul premier și actualul președinte PNL, Ludovic Orban, susține că nu a avut de-a face cu distribuția locurilor. Politicianul a precizat doar că și-a ocupat locul „pe care l-a primit”.

La VIP au stat mai mulţi oameni politici precum Ludovic Orban, Anca Dragu, Dan Barna sau Nicuşor Dan, pe lângă oficialii FRF Răzvan Burleanu sau Mihai Stoichiţă.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului Vezi toate știrile
Citește și