Închide meniul

„Mad Max”, de neoprit în Formula 1! Verstappen a câștigat Marele Premiu al Austriei. Locul dezamăgitor pe care s-a clasat Lewis Hamilton

Alexandru Ivan Publicat: 4 iulie 2021, 18:00

Reclamă
„Mad Max, de neoprit în Formula 1! Verstappen a câștigat Marele Premiu al Austriei. Locul dezamăgitor pe care s-a clasat Lewis Hamilton

Max Verstappen, prima reacție după accidentul cu Lewis Hamilton

Profimedia

Pentru Max Verstappen este al cincilea succes din acest sezon, al treilea consecutiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Austriei

“Este incredibil. Maşina a fost ireală. A fost o plăcere să conduc monoportul, cu fiecare nou set de pneuri. A fost un efort grozav al întregii echipe, aceste două săptămâni au fost incredibile”, a declarat pilotul olandez.

Verstappen a ajuns la 50 de clasări pe podium în carieră. Acesta a câștigat prima cursă la numai 18 ani, pe circuitul din Barcelona.


Pe locul doi s-a clasat Valtteri Bottas (Finlanda, Mercedes), iar pe trei a terminat Lando Norris (Marea Britanie, McLaren).

Multiplul campion mondial Lewis Hamilton, care tocmai și-a prelungit contractul cu Mercedes, s-a clasat abia pe locul al 4-lea. Este a doua oară în acest sezon când britanicul nu prinde podiumul.

Reclamă

Top 10 a fost completat de Carlos Sainz (Spania, Ferrari), Sergio Perez (Mexic, Red Bull Racing), Daniel Ricciardo (Australia, McLaren), Charles Leclerc (Monaco, Ferrari), Pierre Gasly (Franţa, AlphaTauri) şi Fernando Alonso (Spania, Alpine).

Etapa următoare, GP-ul Marii Britanii, va avea loc în 18 iulie, la Silverstone.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și