Închide meniul

„Mad Max”, de neoprit în Formula 1! Verstappen a câștigat Marele Premiu al Austriei. Locul dezamăgitor pe care s-a clasat Lewis Hamilton

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 iulie 2021, 18:00

„Mad Max, de neoprit în Formula 1! Verstappen a câștigat Marele Premiu al Austriei. Locul dezamăgitor pe care s-a clasat Lewis Hamilton

Max Verstappen, prima reacție după accidentul cu Lewis Hamilton

Profimedia

Pentru Max Verstappen este al cincilea succes din acest sezon, al treilea consecutiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Austriei

“Este incredibil. Maşina a fost ireală. A fost o plăcere să conduc monoportul, cu fiecare nou set de pneuri. A fost un efort grozav al întregii echipe, aceste două săptămâni au fost incredibile”, a declarat pilotul olandez.

Verstappen a ajuns la 50 de clasări pe podium în carieră. Acesta a câștigat prima cursă la numai 18 ani, pe circuitul din Barcelona.


Pe locul doi s-a clasat Valtteri Bottas (Finlanda, Mercedes), iar pe trei a terminat Lando Norris (Marea Britanie, McLaren).

Multiplul campion mondial Lewis Hamilton, care tocmai și-a prelungit contractul cu Mercedes, s-a clasat abia pe locul al 4-lea. Este a doua oară în acest sezon când britanicul nu prinde podiumul.

Reclamă

Top 10 a fost completat de Carlos Sainz (Spania, Ferrari), Sergio Perez (Mexic, Red Bull Racing), Daniel Ricciardo (Australia, McLaren), Charles Leclerc (Monaco, Ferrari), Pierre Gasly (Franţa, AlphaTauri) şi Fernando Alonso (Spania, Alpine).

Etapa următoare, GP-ul Marii Britanii, va avea loc în 18 iulie, la Silverstone.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și