Închide meniul

Inter nu poate să scape de Ionuț Radu! Salariul uriaș al românului pe care echipele refuză să-l plătească

Alexandru Ivan Publicat: 4 iulie 2021, 19:12

Reclamă
Inter nu poate să scape de Ionuț Radu! Salariul uriaș al românului pe care echipele refuză să-l plătească

Inter nu poate să scape de Ionuț Radu

Profimedia

Inter ar vrea să-l vândă pe Ionuț Radu, dar nerazzurrii trebuie să găsească o echipă dispusă să materializeze pretențiile financiare ale românului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter nu poate să scape de Ionuț Radu

Potrivit ediției tipărite Gazzetta dello Sport, citată de sempreinter.com, Radu refuză să accepte o reducere salarială. Românul ar câștiga nu mai puțin de 1,8 milioane de euro pe sezon la campioana Italiei.

Italienii sunt de părere că salariul lui Ionuț Radu este nejustificat, în condițiile în care acesta a jucat doar 135 de minute în stagiunea precedentă.

Inter l-a transferat deja pe Alex Cordaz de la Crotone, iar Radu ar putea deveni a treia variantă pentru postul de portar.

Regresul carierei lui Radu

Ionuţ Radu a câştigat titlul cu Inter sezonul trecut, dar contribuția sa a fost una modestă.

Reclamă

Radu a intrat la pauza partidei cu Sampdoria în etapa a 35-a (5-1 pentru Inter) și a jucat tot meciul cu Roma în etapa a 36-a (3-1 pentru Inter). Au fost singurele minute bifate de român în sezonul trecut.

Ionuț Radu a bifat 33 de apariții în Serie A, pentru Genoa, în stagiunea 2018/2019. Dintre acestea, șase au fost fără gol primit. A urmat apoi EURO U21 2019, unde Radu a fost printre cei mai buni tricolori.

În ianuarie 2020, Inter i-a întrerupt împrumutul la Genoa și l-a trimis la Parma. N-a jucat niciun meci pentru echipa „cruciaților”.

Reclamă 4 / 0/3

Revenit vara trecută pe Meazza, Radu n-a bifat nicio apariție până când Inter și-a asigurat matematic titlul.

Ultimul său meci a fost pe 9 ianuarie 2020. La sfârșitul lui 2019, Radu avea o cotă de 15 milioane de euro. Ionuț Radu a ajuns să valoreze în prezent 6 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și