Închide meniul

Inter nu poate să scape de Ionuț Radu! Salariul uriaș al românului pe care echipele refuză să-l plătească

Alexandru Ivan Publicat: 4 iulie 2021, 19:12

Reclamă
Inter nu poate să scape de Ionuț Radu! Salariul uriaș al românului pe care echipele refuză să-l plătească

Inter nu poate să scape de Ionuț Radu

Profimedia

Inter ar vrea să-l vândă pe Ionuț Radu, dar nerazzurrii trebuie să găsească o echipă dispusă să materializeze pretențiile financiare ale românului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter nu poate să scape de Ionuț Radu

Potrivit ediției tipărite Gazzetta dello Sport, citată de sempreinter.com, Radu refuză să accepte o reducere salarială. Românul ar câștiga nu mai puțin de 1,8 milioane de euro pe sezon la campioana Italiei.

Italienii sunt de părere că salariul lui Ionuț Radu este nejustificat, în condițiile în care acesta a jucat doar 135 de minute în stagiunea precedentă.

Inter l-a transferat deja pe Alex Cordaz de la Crotone, iar Radu ar putea deveni a treia variantă pentru postul de portar.

Regresul carierei lui Radu

Ionuţ Radu a câştigat titlul cu Inter sezonul trecut, dar contribuția sa a fost una modestă.

Reclamă
Reclamă 4

Radu a intrat la pauza partidei cu Sampdoria în etapa a 35-a (5-1 pentru Inter) și a jucat tot meciul cu Roma în etapa a 36-a (3-1 pentru Inter). Au fost singurele minute bifate de român în sezonul trecut.

Ionuț Radu a bifat 33 de apariții în Serie A, pentru Genoa, în stagiunea 2018/2019. Dintre acestea, șase au fost fără gol primit. A urmat apoi EURO U21 2019, unde Radu a fost printre cei mai buni tricolori.

În ianuarie 2020, Inter i-a întrerupt împrumutul la Genoa și l-a trimis la Parma. N-a jucat niciun meci pentru echipa „cruciaților”.

Reclamă

Revenit vara trecută pe Meazza, Radu n-a bifat nicio apariție până când Inter și-a asigurat matematic titlul.

Ultimul său meci a fost pe 9 ianuarie 2020. La sfârșitul lui 2019, Radu avea o cotă de 15 milioane de euro. Ionuț Radu a ajuns să valoreze în prezent 6 milioane de euro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și