Închide meniul

Adversara CFR-ului din UEFA Champions League se teme de echipa lui Şumudică: „Clujul este favorită!” + FK Borak Banja Luka are probleme de lot

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2021, 16:46

Reclamă
Adversara CFR-ului din UEFA Champions League se teme de echipa lui Şumudică: „Clujul este favorită! + FK Borak Banja Luka are probleme de lot

CFR Cluj

Hepta

Fotbalistul lui FK Borak Banja Luka crede că CFR Cluj porneşte cu prima şansă în dubla manşă din UEFA Champions League. Totuşi, acesta anunţă că echipa sa va da totul pentru victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adversara CFR-ului din UEFA Champions League se teme de echipa lui Marius Şumudică

„Trebuie să fim pregătiți. Suntem extrem de motivați pentru acest meci, este una dintre partidele istorice ale lui Borac. Vom da tot pentru a obține cel mai bun rezultat. Clujul este favorită, dar nu ne vom preda. Ne dorim să pornim returul cu un rezultat favorabil”, a spus Aleksandar Vojnovic, citat de sportsport.ba.

Despre confruntarea cu CFR Cluj a vorbit şi antrenorul Marko Maksmiovic. Acesta are multe probleme de lot şi speră ca jucătorii să-şi revină.

„Căpitanul Vranjes are probleme la genunchi, sperăm ca staff-ul medical îl va putea ajuta. Panagiotis Moraitis acuză dureri, dar sperăm că va fi pregătit pentru marți. De asemenea, portarul Bojan Pavlovic nu va putea juca din cauza unei accidentări”, a declarat Marko Maksmiovic, potrivit sursei citate.

Partida tur dintre CFR Cluj şi FK Borak Banja Luka se va disputa săptămâna aceasta în Gruia, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe 6 iulie, în timp ce returul este programat pentru 13 iulie, în Bosnia şi Herţegovina.

Reclamă

Cine este FK Borak Banja Luka, adversara campioanei României din primul tur preliminar Champions League

FK Borak Banja Luka va juca în UEFA Champions League după ce sezonul trecut a câştigat titlul în Bosnia şi Herţegovina. Clubul are în palmares două titluri de campioană, în 2010-2011 şi 2020-2021, dar şi o Cupă, tot în 2010-2011. Echipa joacă pe „Stadionul Banja Luka”, arenă care are o capacitate de 9.730 locuri.

Stojan Vranjes, actualul căpitan al bosniacilor, este o veche cunoştinţă a ardelenilor. Acesta a evoluat la CFR Cluj în 2012 şi a fost cedat sub formă de împrumut de la Pandurii Târgu Jiu. Vranjes are 14 meciuri şi 2 goluri pentru gruparea din Gruia.

Valoarea lotului celor de la FK Borak Banja Luka este de 5.33 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. Almedin Ziljkic, extremă stângă, este cel mai valoros jucător, cu o cotă de piaţă de 700.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

De partea cealaltă, CFR Cluj este cotată la 27.55 milioane de euro. Andrei Burcă, stâlpul din defensiva ardelenilor, este cel mai valoros jucător, 3.3 milioane de euro. Astfel, cel puţin pe hârtie, campioana României este de 5 ori mai valoroasă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și