Închide meniul

Adversara CFR-ului din UEFA Champions League se teme de echipa lui Şumudică: „Clujul este favorită!” + FK Borak Banja Luka are probleme de lot

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2021, 16:46

Adversara CFR-ului din UEFA Champions League se teme de echipa lui Şumudică: „Clujul este favorită! + FK Borak Banja Luka are probleme de lot

CFR Cluj

Hepta

Fotbalistul lui FK Borak Banja Luka crede că CFR Cluj porneşte cu prima şansă în dubla manşă din UEFA Champions League. Totuşi, acesta anunţă că echipa sa va da totul pentru victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adversara CFR-ului din UEFA Champions League se teme de echipa lui Marius Şumudică

„Trebuie să fim pregătiți. Suntem extrem de motivați pentru acest meci, este una dintre partidele istorice ale lui Borac. Vom da tot pentru a obține cel mai bun rezultat. Clujul este favorită, dar nu ne vom preda. Ne dorim să pornim returul cu un rezultat favorabil”, a spus Aleksandar Vojnovic, citat de sportsport.ba.

Despre confruntarea cu CFR Cluj a vorbit şi antrenorul Marko Maksmiovic. Acesta are multe probleme de lot şi speră ca jucătorii să-şi revină.

„Căpitanul Vranjes are probleme la genunchi, sperăm ca staff-ul medical îl va putea ajuta. Panagiotis Moraitis acuză dureri, dar sperăm că va fi pregătit pentru marți. De asemenea, portarul Bojan Pavlovic nu va putea juca din cauza unei accidentări”, a declarat Marko Maksmiovic, potrivit sursei citate.

Partida tur dintre CFR Cluj şi FK Borak Banja Luka se va disputa săptămâna aceasta în Gruia, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe 6 iulie, în timp ce returul este programat pentru 13 iulie, în Bosnia şi Herţegovina.

Reclamă
Citește și:

Cine este FK Borak Banja Luka, adversara campioanei României din primul tur preliminar Champions League

FK Borak Banja Luka va juca în UEFA Champions League după ce sezonul trecut a câştigat titlul în Bosnia şi Herţegovina. Clubul are în palmares două titluri de campioană, în 2010-2011 şi 2020-2021, dar şi o Cupă, tot în 2010-2011. Echipa joacă pe „Stadionul Banja Luka”, arenă care are o capacitate de 9.730 locuri.

Stojan Vranjes, actualul căpitan al bosniacilor, este o veche cunoştinţă a ardelenilor. Acesta a evoluat la CFR Cluj în 2012 şi a fost cedat sub formă de împrumut de la Pandurii Târgu Jiu. Vranjes are 14 meciuri şi 2 goluri pentru gruparea din Gruia.

Valoarea lotului celor de la FK Borak Banja Luka este de 5.33 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. Almedin Ziljkic, extremă stângă, este cel mai valoros jucător, cu o cotă de piaţă de 700.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

De partea cealaltă, CFR Cluj este cotată la 27.55 milioane de euro. Andrei Burcă, stâlpul din defensiva ardelenilor, este cel mai valoros jucător, 3.3 milioane de euro. Astfel, cel puţin pe hârtie, campioana României este de 5 ori mai valoroasă.

Recomandări
  • Adversara CFR-ului din UEFA Champions League se teme de echipa lui Şumudică
  • FK Borak Banja Luka are probleme de lot

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și