Închide meniul

CSA Steaua, reverenţă în faţa „Fiarei” Marius Lăcătuş! Steliştii retrag numărul 7 la inaugurarea „bijuteriei” din Ghencea

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2021, 18:00

Reclamă
CSA Steaua, reverenţă în faţa „Fiarei Marius Lăcătuş! Steliştii retrag numărul 7 la inaugurarea „bijuteriei din Ghencea

Marius Lăcătuș este legenda celor de la Steaua

Mediafax Foto via Hepta

CSA Steaua, reverenţă în faţa „Fiarei” Marius Lăcătuş! Steliştii retrag numărul 7

Printre ele se numără reverenţa pe care clubul o va face in faţa legendarului Marius Lăcătuş (57 ani). „Fiara” a purtat numărul 7 în perioada în care evolua în tricoul roş-albastru, iar steliştii vor retrage acest număr, în semn de respect pentru marele jucător, anunţă playsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii îl vor cinsti şi ei pe legendarul fotbalist. Peluza Sud va pregăti o coregrafie specială, anunţă sursa citată.

Marius Lăcătuş, legenda stelistă care a cucerit trofee şi inimile fanilor

Marius Lăcătuş a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986, şi Supercupa Europei, în 1987, cu Steaua Bucureşti. „Fiara” şi-a trecut în cont şi 10 titluri de campion al României.

Lăcătuş a reuşit 80 de goluri în 200 de meciuri, în prima sa perioadă la Steaua, între 1983 şi 1989. Au urmat alte 60 de goluri în 157 de meciuri, după revenirea în Ghencea, între 1993 şi 2000.

Fostul mare atacant a jucat pentru echipa naţională la două ediţii ale Cupei Mondiale şi la un turneu final al Campionatului European. A lipsit însă de la marea performanţă din SUA 1994, când România a ajuns în sferturile de finală. Lăcătuş a marcat de 13 ori în 84 de meciuri pentru tricolori.

Reclamă

Ca tehnician, are zece echipe în CV, printre care Steaua, patronată de Gigi Becali, şi CSA Steaua.

CSA Steaua, primul antrenament pe „bijuteria” din Ghencea! Steliştii aşteaptă cu nerăbdare amicalul cu OFK Belgrad

CSA Steaua a efectuat primul antrenament pe „bijuteria” din Ghencea. Jucătorii lui Daniel Opriţa se pregătesc pentru inaugurarea stadionului de cinci stele din Ghencea. Steliştii aşteaptă să facă spectacol în faţa fanilor.

La partidă vor putea asista aproximativ 16.000 de persoane şi sunt şanse mari ca meciul să fie sold-out.

Reclamă 4 / 0/3

„O minunăţie. Îţi dă plăcerea de a juca fotbal un asemenea stadion cu un asemenea gazon. Stadionul era plin dacă nu era această regulă cu 50%”, a declarat Vali Bărbulescu.

„Am multe sentimente care mă încearcă în momentul ăsta. Pot să zic cu mare nerăbdare că aştepta să înceapă meciul”, a spus şi Raul Bălbărău.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și