Închide meniul
VIDEO

CSA Steaua, primul antrenament pe „bijuteria” din Ghencea! Steliştii aşteaptă amicalul istoric cu OFK Belgrad: „Stadionul îţi dă plăcerea de a juca fotbal!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2021, 17:33

Reclamă
CSA Steaua, primul antrenament pe „bijuteria din Ghencea! Steliştii aşteaptă amicalul istoric cu OFK Belgrad: „Stadionul îţi dă plăcerea de a juca fotbal!

CSA Steaua antrenament

Sursa: Steaua TV

Jucătorii lui Daniel Opriţa se pregătesc pentru inaugurarea stadionului de cinci stele din Ghencea. Steliştii aşteaptă să facă spectacol în faţa fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La partidă vor putea asista aproximativ 16.000 de persoane şi sunt şanse mari ca meciul să fie sold-out.

CSA Steaua, primul antrenament pe „bijuteria” din Ghencea! Steliştii aşteaptă amicalul istoric cu OFK Belgrad

„O minunăţie. Îţi dă plăcerea de a juca fotbal un asemenea stadion cu un asemenea gazon. Stadionul era plin dacă nu era această regulă cu 50%”, a declarat Vali Bărbulescu.

„Am multe sentimente care mă încearcă în momentul ăsta. Pot să zic cu mare nerăbdare că aştepta să înceapă meciul”, a spus şi Raul Bălbărău.

Reclamă
Reclamă

Adversar istoric pentru CSA Steaua la inaugurarea „bijuteriei” din Ghencea

Noua arenă din Ghencea va fi inaugurată cu un amical istoric. CSA Steaua se va duela cu OFK Belgrad. CSA Steaua – OFK Belgrad are o încărcătură istorică uriașă pentru arena din Ghencea. Tot împotriva sârbilor a fost inaugurat și vechiul stadion al „militarilor”, în urmă cu 47 de ani de ani.

Duelul dintre CSA Steaua și OFK Belgrad va avea loc pe 7 iulie 2021. Până acum, naționalele Austriei și Macedoniei de Nord au fost singurele echipe care au pășit pe arena ultramodernă din Ghencea, pentru antrenamentele de la Euro 2020.

În prezent, OFK Belgrad evoluează al treilea eșelon din Serbia. Aceasta a fost o fostă mare putere a fotbalului iugoslav, cu 5 titluri de campioană.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:36

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

22:36

LIVE TEXTGalatasaray – PAOK 0-0 în Europa League! Manchester United – Twente se joacă ACUM. Meciurile serii

22:35

Adrian Mititelu, sfătuit de Florin Talpan în procesul cu FRF, care are o miză de 300 de milioane de euro!

22:28

Lothar Matthaus, verdict despre cursa pentru Balonul de Aur. L-a clasat pe Vinicius doar pe locul 3. Pe cine vede drept favorit

22:04

O nouă accidentare la FCSB! Jucătorul, OUT până în iarnă! Mihai Stoica a dat toate detaliile: „L-au văzut doi specialiști!”

21:26

U BT Cluj – Olimpija Ljubljana 86-93. Campioana, debut cu stângul în BKT EuroCup. Alex Chipciu a aruncat prima minge

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 3 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 4 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 5 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 6 VideoAntrenorul care l-a crescut pe Radu Drăguşin a dezvăluit de ce fundaşul lui Tottenham a refuzat FCSB
Citește și