Închide meniul

Antrenorul care a făcut-o pe FCSB campioană, mesaj categoric pentru Gigi Becali: „Nu ascundem că mai veneau telefoane! Trebuie să fim mult mai respectaţi!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2021, 18:51

Reclamă
Antrenorul care a făcut-o pe FCSB campioană, mesaj categoric pentru Gigi Becali: „Nu ascundem că mai veneau telefoane! Trebuie să fim mult mai respectaţi!

Gigi Becali

Captură AS.ro

Tehnicianul este de părere că antrenorii trebuie să fie respectaţi, indiferent de echipă. Când era la FCSB, Gâlcă recunoaşte că primea indicaţii prin telefon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Gâlcă, mesaj categoric pentru Gigi Becali: „Trebuie să fim mult mai respectaţi!”

„Pentru mine a fost o experienţă, până la urmă s-a terminat cu bine, am avut acel timp necesar să termin anul, pentru mine era foarte important. Dar nu pot spune mai mult, pentru că un antrenor, ca să se dezvolte, trebuie să ia decizii, să fie el cel care decide tot timpul.

Am avut mult timp posibilitatea asta, normal că acum nu trebuie să ascundem că mai veneau telefoane, mie mi se transmitea, dar nimic mai mult. Fiecare poate să accepte ce vrea el şi ce-şi doreşte, dar noi antrenorii trebuie să fim mult mai respectaţi”, a declarat Costel Gâlcă, potrivit Telekomsport.

EXCLUSIV | Costel Gâlcă nu mai vrea să lucreze cu Gigi Becali: „E ceva imposibil!”

Nu mai e cale de întoarcere. Ultimul antrenor care a luat titlul cu FCSB, Gâlcă, nu va mai lucra cu Becali. El a refuzat CFR în această vară, dar aşteaptă şi alte oferte din Liga 1.

În 2015, Gâlcă a reuşit tripla istorică cu FCSB: campionat, Cupa României şi Cupa Ligii. Dar Becali nu i-a mai prelungit contractul.

Reclamă

„- V-a mai sunat vreodată după titlul luat în 2015?
– Nu, n-am mai vorbit cu dânsul.
– V-aţi reîntoarce?
– E ceva imposibil între mine şi el”, a spus Gâlcă.

Gâlcă a antrenat-o pe FCSB când Becali era la închisoare.

„Ascultam tot, ştiam tot, mi se spunea tot, normal că nu e plăcut”, a mai spus fostul antrenor al roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și