Închide meniul

Antrenorul care a făcut-o pe FCSB campioană, mesaj categoric pentru Gigi Becali: „Nu ascundem că mai veneau telefoane! Trebuie să fim mult mai respectaţi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2021, 18:51

Antrenorul care a făcut-o pe FCSB campioană, mesaj categoric pentru Gigi Becali: „Nu ascundem că mai veneau telefoane! Trebuie să fim mult mai respectaţi!

Gigi Becali

Captură AS.ro

Tehnicianul este de părere că antrenorii trebuie să fie respectaţi, indiferent de echipă. Când era la FCSB, Gâlcă recunoaşte că primea indicaţii prin telefon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Gâlcă, mesaj categoric pentru Gigi Becali: „Trebuie să fim mult mai respectaţi!”

„Pentru mine a fost o experienţă, până la urmă s-a terminat cu bine, am avut acel timp necesar să termin anul, pentru mine era foarte important. Dar nu pot spune mai mult, pentru că un antrenor, ca să se dezvolte, trebuie să ia decizii, să fie el cel care decide tot timpul.

Am avut mult timp posibilitatea asta, normal că acum nu trebuie să ascundem că mai veneau telefoane, mie mi se transmitea, dar nimic mai mult. Fiecare poate să accepte ce vrea el şi ce-şi doreşte, dar noi antrenorii trebuie să fim mult mai respectaţi”, a declarat Costel Gâlcă, potrivit Telekomsport.

Citește și:

EXCLUSIV | Costel Gâlcă nu mai vrea să lucreze cu Gigi Becali: „E ceva imposibil!”

Nu mai e cale de întoarcere. Ultimul antrenor care a luat titlul cu FCSB, Gâlcă, nu va mai lucra cu Becali. El a refuzat CFR în această vară, dar aşteaptă şi alte oferte din Liga 1.

În 2015, Gâlcă a reuşit tripla istorică cu FCSB: campionat, Cupa României şi Cupa Ligii. Dar Becali nu i-a mai prelungit contractul.

Reclamă

„- V-a mai sunat vreodată după titlul luat în 2015?
– Nu, n-am mai vorbit cu dânsul.
– V-aţi reîntoarce?
– E ceva imposibil între mine şi el”, a spus Gâlcă.

Gâlcă a antrenat-o pe FCSB când Becali era la închisoare.

„Ascultam tot, ştiam tot, mi se spunea tot, normal că nu e plăcut”, a mai spus fostul antrenor al roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului Vezi toate știrile
Citește și