Închide meniul
VIDEO

Cariera lui „Super” Mario Balotelli e în cădere liberă! Unde a ajuns să joace fostul atacant de la Inter și Manchester City. Va avea un salariu uriaş!

Dragoș Vasile Publicat: 7 iulie 2021, 21:14

Reclamă
Cariera lui „Super Mario Balotelli e în cădere liberă! Unde a ajuns să joace fostul atacant de la Inter și Manchester City. Va avea un salariu uriaş!

Mario Balotelli

Profimedia

După ce a început deceniul drept unul dintre cei mai promițători atacanți de pe continent, Balotelli a continuat să decadă din cauza problemelor de comportament. El a încercat să își relanseze cariera la Brescia şi Monza în ultimii ani, însă nu a reuşit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cariera lui „Super” Mario Balotelli e în cădere liberă! Atacantul va juca la Adana Demispor

Astfel, Mario Balotelli (30 ani) va încerca din nou să se ridice la nivelul aşteptărilor. Atacantul va evolua la Adana Demispor, club nou promovat în SuperLiga Turciei. La noua echipă, acesta va avea un salariu de 5 milioane de euro pe sezon. Acesta a semnat o înţelegere valabilă pentru trei ani.

Doar 1.5 milioane de euro este în prezent cota de piaţă a lui Balotelli, conform transfermarkt.com. În urmă cu 9 ani, acesta valora 32 de milioane de euro.

Adana Demispor şi-a prezentat noul jucător într-o manieră inedită.

Reclamă

Mario Balotelli, acuze fără precedent către autoritățile din Italia: “Ne-au închis o dată, apoi au făcut-o din nou”

Mario Balotelli este printre cei mai controversați fotbaliști din ultimele decenii. De această dată, “Super Mario” a aruncat „săgeți” către autoritățile italiene, pentru măsurile adoptate în timpul pandemiei de coronavirus.

Atacantul nu s-a ferit niciodată să-și expună gândurile in cel mai transparent mod posibil. Acesta consideră că decizia autorităților de a impune un “lockdown” la nivel național este nejustificată.

“Italia este Italia, nu are nevoie de nicio prezentare. Este probabil cea mai frumoasă țară din lume, dar se degradează din cauza câtorva oameni. Asta îmi dă dureri de stomac. Nu sunt de stânga, nu sunt de dreapta și nu am ocupat niciodată vreo funcție în politică. Cazurile de Covid-19 cresc din nou și sincer nu-mi explic de ce ne-am petrecut Crăciunul și Revelionul în acest fel. Ne-au închis o dată, apoi au făcut-o din nou.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi puteți explica de ce traficul din zona roșie este mai aglomerat decât în vremurile normale? Toate aceste eforturi doar ca să se ajungă la un nou ‘lockdown’? Este posibil ca cei care trăiesc în Italia, într-un mod sănătos și onest, să nu poată fi gestionați?”, a scris Mario Balotelli pe contul său oficial de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și