Închide meniul

Prima reacție a lui Valeriu Iftime după ce Maecky Ngombo ar fi fost găsit cu droguri pe aeroport: „N-am ce să fac cu el! Îi închidem contractul”

Alexandru Ivan Publicat: 8 iulie 2021, 19:42

Reclamă
Prima reacție a lui Valeriu Iftime după ce Maecky Ngombo ar fi fost găsit cu droguri pe aeroport: „N-am ce să fac cu el! Îi închidem contractul

Valeriu Ifitme, prima reacție după scandalul drogurilor de la FC Botoșani

Hepta

Valeriu Iftime a specificat că, în cazul în care se va confirma faptul că substanțele din bagajul lui Maecky Ngombo sunt interzise, fotbalistul belgian nu mai are nicio șansă să joace pentru FC Botoșani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacție a lui Valeriu Iftime după scandalul de la FC Botoșani

Copilul ăsta a venit la noi acum două săptămâni. El este accidentat, nu se antrenează cu noi. Și am înțeles că, la aeroport, avea o râșniță, ceva de genul. Dar nu știu nimica, dacă e drog.

Dacă ceva e în neregulă cu el și, într-adevăr, se confirmă că are asemenea preocupări, n-am ce să fac cu el. Nu înțeleg ce a consumat sau ce avea în râșnița aia.

A semnat cu echipa mea, dar, dacă consumă substanțe interzise, vă dați seama că nu mai contează ce contract am cu el. În orice caz, nu este un subiect care să ne preocupe atât de tare acuma, dar, dacă într-adevăr consumă o substanță interzisă, îi închidem contractul”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru ProSport.

Maecky Ngombo ar fi fost prins cu droguri pe aeroport

Potrivit Ziare.com, totul s-a petrecut la finele lunii iunie, atunci când FC Botoșani a plecat într-un cantonament în Austria. Ar fi fost descoperite urme pe droguri la controlul cu raze X, în bagajul unui „cețățean străin”.

Reclamă

Persoana respectivă ar fi fotbalistul Maecky Ngombo, jucător belgian venit de două saptamani în Româia, la Botoșani. El este acum în cantonament cu echipa din Moldova, în Austria.

Ngombo ar fi fost reținut timp de o oră pe aeroport, după care ar fi fost lăsat să plece. Sursa citată notează că acesta riscă să fie dat afară de la FC Botoșani.

Maecky Ngombo are 26 de ani și a venit la Botoșani liber de contract, după ce a evoluat ultima dată în campionatul Algeriei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și