Închide meniul

Prima reacție a lui Valeriu Iftime după ce Maecky Ngombo ar fi fost găsit cu droguri pe aeroport: „N-am ce să fac cu el! Îi închidem contractul”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 iulie 2021, 19:42

Prima reacție a lui Valeriu Iftime după ce Maecky Ngombo ar fi fost găsit cu droguri pe aeroport: „N-am ce să fac cu el! Îi închidem contractul

Valeriu Ifitme, prima reacție după scandalul drogurilor de la FC Botoșani

Hepta

Valeriu Iftime a specificat că, în cazul în care se va confirma faptul că substanțele din bagajul lui Maecky Ngombo sunt interzise, fotbalistul belgian nu mai are nicio șansă să joace pentru FC Botoșani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacție a lui Valeriu Iftime după scandalul de la FC Botoșani

Copilul ăsta a venit la noi acum două săptămâni. El este accidentat, nu se antrenează cu noi. Și am înțeles că, la aeroport, avea o râșniță, ceva de genul. Dar nu știu nimica, dacă e drog.

Dacă ceva e în neregulă cu el și, într-adevăr, se confirmă că are asemenea preocupări, n-am ce să fac cu el. Nu înțeleg ce a consumat sau ce avea în râșnița aia.

A semnat cu echipa mea, dar, dacă consumă substanțe interzise, vă dați seama că nu mai contează ce contract am cu el. În orice caz, nu este un subiect care să ne preocupe atât de tare acuma, dar, dacă într-adevăr consumă o substanță interzisă, îi închidem contractul”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru ProSport.

Citește și:

Maecky Ngombo ar fi fost prins cu droguri pe aeroport

Potrivit Ziare.com, totul s-a petrecut la finele lunii iunie, atunci când FC Botoșani a plecat într-un cantonament în Austria. Ar fi fost descoperite urme pe droguri la controlul cu raze X, în bagajul unui „cețățean străin”.

Reclamă

Persoana respectivă ar fi fotbalistul Maecky Ngombo, jucător belgian venit de două saptamani în Româia, la Botoșani. El este acum în cantonament cu echipa din Moldova, în Austria.

Ngombo ar fi fost reținut timp de o oră pe aeroport, după care ar fi fost lăsat să plece. Sursa citată notează că acesta riscă să fie dat afară de la FC Botoșani.

Maecky Ngombo are 26 de ani și a venit la Botoșani liber de contract, după ce a evoluat ultima dată în campionatul Algeriei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Valeriu Iftime, anunț categoric
  • Fotbalistul ar urma să fie dat afară de la FC Botoșani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
Vezi toate știrile
Citește și