Închide meniul

„S-au înțeles la toate capitolele!” Nicolae Stanciu, la un pas de Galatasaray. Gică Hagi, implicat în transfer

Alexandru Ivan Publicat: 9 iulie 2021, 18:02

Reclamă
„S-au înțeles la toate capitolele! Nicolae Stanciu, la un pas de Galatasaray. Gică Hagi, implicat în transfer

Nicolae Stanciu, la un pas de Galatasaray

Profimedia

„Galatasaray depune eforturi mari pentru a definitiva unul dintre transferurile importante, cel al lui Nicolae Stanciu. Galben-roșii s-au înțeles cu vedeta română la toate capitolele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a aflat că conducerea a apelat și la legenda fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, în încercarea de a materializa transferul. Se pare că această mișcare a jucat un rol important în convingerea lui Stanciu”, au scris jurnaliștii de la Takvim Gazetesi.

Nicolae Stanciu, la un pas de Galatasaray

Singurul impediment în calea mutării lui Stanciu la Galatasaray ar fi suma de transfer. Potrivit sursei citate, Slavia Praga vrea să obțină 7,5 milioane de euro pentru internaționalul român, pe când turcii sunt dispuși să ofere între 3,5 și 4 milioane de euro.

Nicolae Stanciu le-ar fi transmis însă șefilor lui Slavia Praga că își dorește să plece, astfel că cehii ar putea să mai scadă din pretențiile financiare.

Galatasaray ar fi a 8-a echipă din CV-ul lui Stanciu. În prezent, acesta este cotat la 7 milioane de euro.

Reclamă

Pentru performanțele sale din sezonul trecut la Slavia Praga, Nicolae Stanciu a primit două premii individuale. Românul a fost desemnat cel mai bun jucător străin din campionatul Cehiei, cât și favoritul fanilor.

Stanciu a jucat 45 de meciuri în toate competițiile și a marcat 16 goluri, dintre care 12 doar în campionat. Românul este jucătorul din Cehia care a contribuit la cel mai mare număr de goluri (18), având și 6 assist-uri.

Stanciu, creștere semnificativă a cotei de piață

Nicolae Stanciu a ajuns să valoreze 7 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Românul este mai scump cu un milion de euro după actualizarea cotelor din Cehia.

Reclamă 4 / 0/3

Stanciu este al 5-lea cel mai valoros jucător din întreg campionatul și al 4-lea de la Slavia Praga.

Cel mai scump jucător din Liga Cehiei este Adam Hlozek (18 ani, Sparta Praga), care valorează 17 milioane de euro. În ceea ce-i privește pe coechipierii lui Stanciu de la Slavia Praga, cel mai mult valorează senegalezul de 20 de ani Abdallah Sima, cotat la 11 milioane de euro.

În rândul celor mai scumpi jucători români, Nicolae Stanciu ocupă locul al 4-lea. Apogeul fostului jucător de la FCSB a fost atins în toama lui 2016, când Stanciu valora 8 milioane de euro.

 

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” Vezi toate știrile
Citește și