Închide meniul

„N-am văzut așa frig de când m-a făcut mama!” Marius Șumudică a tremurat la propriu înainte de Supercupa României + Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec

Alexandru Ivan Publicat: 9 iulie 2021, 18:36 / Actualizat: 9 iulie 2021, 22:01

Reclamă
„N-am văzut așa frig de când m-a făcut mama! Marius Șumudică a tremurat la propriu înainte de Supercupa României + Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec

Marius Șumudică, îngrijorat înainte de meciul din Gibraltar

captură AS.ro

Deși majoritatea românilor se plâng de caniculă în aceste zile, Marius Șumudică a tremurat la propriu înainte de Supercupa României cu Universitatea Craiova. „Șumi” a fost foarte deranjat de aerul condiționat dat la maxim de olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a tremurat la propriu înainte de Supercupa României

„Aerul ăsta condiționat l-au pornit cei din Bănie? Vreți să mă leșinați pe aici sau ce vreți? Ați dat drumul mai tare la aer? Trebuia să îmi spuneți să imi iau o șapcă la mine. Așa frig n-am văzut de când m-a făcut mama”, a spus Marius Șumudică, în cadrul unei conferințe de presă.

Supercupa României dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj se joacă sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00. Meciul va avea loc pe Arena Națională.

Pentru Marius Șumudică, Supercupa este șansa să cucerească primul trofeu la cârma lui CFR Cluj, la doar al doilea meci oficial.

Marius Șumudică: „Alibec e un jucător care mă interesează”

Șumudică a recunoscut că și-ar dori să-l aibă din nou sub conducere pe Denis Alibec, deși nu s-a pus până acum problema unui transfer. Capriciosul atacant a dat cel mai bun randament sub comanda lui „Șumi”, iar acesta e sigur că poate să-i revitalizeze cariera.

Reclamă

„Nu știu dacă ne permitem în momentul de față să îl aducem pe Alibec. El a fost tot timpul un jucător care mie îmi place, un jucător care face diferența.

Alibec cu mine a avut cele mai bune prestații. Pe mine jucătorul de genul ăsta tot timpul mă interesează, dar nu se pune problema, nu am avut nicio discuție nici cu conducerea, nici cu Alibec”, a mai spus Marius Șumudică.

Denis Alibec a jucat doar 15 meciuri în campionatul Turciei anul trecut, fiind accidentat grav în luna ianuarie. Românul a punctat de două ori în campionat și o dată în Cupă.

Reclamă 4 / 0/3

La Astra, cu Marius Șumudică antrenor, Alibec a înscris 19 goluri și a furnizat 14 assist-uri în 33 de meciuri în sezonul 2015-2016, când giurgiuvenii au cucerit titlul în Liga 1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și