Închide meniul

„N-am văzut așa frig de când m-a făcut mama!” Marius Șumudică a tremurat la propriu înainte de Supercupa României + Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 iulie 2021, 18:36 / Actualizat: 9 iulie 2021, 22:01

„N-am văzut așa frig de când m-a făcut mama! Marius Șumudică a tremurat la propriu înainte de Supercupa României + Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec

Marius Șumudică, îngrijorat înainte de meciul din Gibraltar

captură AS.ro

Deși majoritatea românilor se plâng de caniculă în aceste zile, Marius Șumudică a tremurat la propriu înainte de Supercupa României cu Universitatea Craiova. „Șumi” a fost foarte deranjat de aerul condiționat dat la maxim de olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a tremurat la propriu înainte de Supercupa României

„Aerul ăsta condiționat l-au pornit cei din Bănie? Vreți să mă leșinați pe aici sau ce vreți? Ați dat drumul mai tare la aer? Trebuia să îmi spuneți să imi iau o șapcă la mine. Așa frig n-am văzut de când m-a făcut mama”, a spus Marius Șumudică, în cadrul unei conferințe de presă.

Supercupa României dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj se joacă sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00. Meciul va avea loc pe Arena Națională.

Pentru Marius Șumudică, Supercupa este șansa să cucerească primul trofeu la cârma lui CFR Cluj, la doar al doilea meci oficial.

Marius Șumudică: „Alibec e un jucător care mă interesează”

Șumudică a recunoscut că și-ar dori să-l aibă din nou sub conducere pe Denis Alibec, deși nu s-a pus până acum problema unui transfer. Capriciosul atacant a dat cel mai bun randament sub comanda lui „Șumi”, iar acesta e sigur că poate să-i revitalizeze cariera.

Reclamă

„Nu știu dacă ne permitem în momentul de față să îl aducem pe Alibec. El a fost tot timpul un jucător care mie îmi place, un jucător care face diferența.

Alibec cu mine a avut cele mai bune prestații. Pe mine jucătorul de genul ăsta tot timpul mă interesează, dar nu se pune problema, nu am avut nicio discuție nici cu conducerea, nici cu Alibec”, a mai spus Marius Șumudică.

Denis Alibec a jucat doar 15 meciuri în campionatul Turciei anul trecut, fiind accidentat grav în luna ianuarie. Românul a punctat de două ori în campionat și o dată în Cupă.

Reclamă 4 / 0/3

La Astra, cu Marius Șumudică antrenor, Alibec a înscris 19 goluri și a furnizat 14 assist-uri în 33 de meciuri în sezonul 2015-2016, când giurgiuvenii au cucerit titlul în Liga 1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și