Închide meniul

CFR Cluj – Borac Banja Luka 3-1 | Ardelenii au făcut spectacol la debutul lui Marius Şumudică! Ciprian Deac, gol şi pasă decisivă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 iulie 2021, 21:50

CFR Cluj – Borac Banja Luka 3-1 | Ardelenii au făcut spectacol la debutul lui Marius Şumudică! Ciprian Deac, gol şi pasă decisivă

Marius Şumudică

Profimedia

Billel Omrani a deschis scorul în minutul 11, după ce Ciprian Deac a trimis în bară din penalty. Acelaşi Deac a majorat avantajul campioanei României, în minutul 31.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul minut al prelungirilor, Panagiotis Moraitis a redus din diferenţă, după ce Rachid Bouhenna a gafat.

În repriza secundă, Runar Sigurjonsson a închis tabela în Gruia, din pasa lui Ciprian Deac, în minutul 60.

Returul este programat pentru 13 iulie, în Bosnia şi Herţegovina.

Reclamă

CFR Cluj – Borac Banja Luka 3-1

Min. 90+3: Fluier final în Gruia! CFR Cluj a câştigat cu 3-1.

Min. 60: GOOOL CFR Cluj! Runar Sigurjonsson a majorat avantajul campioanei României din pasa lui Ciprian Deac.

Min. 46: A început repriza secundă a meciului din Gruia!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+3: Pauză în Gruia! CFR Cluj conduce cu 2-1.

Min. 45+1: Gol Borac Banja Luka. Panagiotis Moraitis a redus din diferenţă. Rachid Bouhenna nu a reușit să își blocheze adversarul la reuşita campioanei din Bosnia şi Herţegovina.

Min. 39: Ocazie uriaşă CFR Cluj! Costache a fost la un pas să marcheze, însă unul dintre fundaşii lui Borac Banja Luka a scos mingea care se îndrepta spre linia porţii.

Min. 28: GOOOL CFR Cluj! Ciprian Deac a dus scorul la 2-0 din pasa lui Omrani.

Min 11: GOOOL CFR Cluj! Billel Omrani a deschis scorul în confruntarea cu Borac Banja Luka. Ciprian Deac a lovit bara din lovitura de la 11 metri, însă mingea a ajuns la francez, care a înscris.

Min. 10: Penalty CFR Cluj! Billel Omrani a fost tras în careu de un fundaş advers.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

LIVE SCORE CFR Cluj – Borac Banja Luka. Echipele de start

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Bouhenna, Cestor, Camora – Sigurjonsson, Rodriguez – Costache, Deac, Păun – Omrani
Rezerve: Figueiredo, Hindrich, Manea, Graovac, Chipciu, Ciobotariu, Latovlevici, Tahiri, Debeljuh, Petrila, Hoban, Itu
Antrenor: Marius Șumudică

Borac Banja Luka: Lakic – Coric, Milojevic, Cosic, Subic – Vojnovic, Meleg – Zakaric, Vranjes, Ziljkic – Moraitis
Rezerve: Cetkovic, Kujundzic, Jovanovic, Begic, Dujakovic, Ntchamda, Tahric, Cavic, Kulasin, Zivkovic, Vusurovic, Bosancic
Antrenor: Marko Maksimovic

CFR Cluj – Borac Banja Luka este primul meci al campioanei României din noul sezon și, totodată, debutul lui Marius Șumudică pe banca ardelenilor. În drumul spre grupele Champions League, CFR trebuie să treacă de campioana din Bosnia și Herțegovina.

Nici când jucam cu Beșiktaș sau Galatasaray nu aveam așa emoții! De vreo două nopți nu mă odihnesc. Azi îmi spunea soția că trebuie să fiu la 6-7 la stadion, eu am venit la 2 să mai pregătesc partida. Nu mai sunt echipe mici, sunt formații greu de desfăcut, chiar dacă pe hârtie pleci favorit.

Toată lumea se așteaptă să defileze CFR, dar nu e așa. Bine, nici nu vreau să copiez un antrenor care a fost aici și să spun că va fi cel mai greu meci mâine și că noi plecăm cu șansa a doua. Nu voi face lucrul ăsta niciodată. Cert e că ne vor pune probleme”, a declarat Marius Șumudică, înaintea debutului la CFR Cluj.

Anul trecut, CFR Cluj a fost eliminată în turul secund din preliminariile Champions League de către Dinamo Zagreb. Campioana a pierdut dramatic, la penalty-uri, chiar în Gruia.

CFR a prins totuși grupele Europa League, acolo unde a terminat pe locul al treilea într-o grupă cu AS Roma, Young Boys Berna și CSKA Sofia.

Cine este FK Borac Banja Luka

FK Borac Banja Luka va juca în UEFA Champions League după ce sezonul trecut a câştigat titlul în Bosnia şi Herţegovina. Clubul are în palmares două titluri de campioană, în 2010-2011 şi 2020-2021, dar şi o Cupă, tot în 2010-2011. Echipa joacă pe „Stadionul Banja Luka”, arenă care are o capacitate de 9.730 locuri.

Stojan Vranjes, actualul căpitan al bosniacilor, este o veche cunoştinţă a ardelenilor. Acesta a evoluat la CFR Cluj în 2012 şi a fost cedat sub formă de împrumut de la Pandurii Târgu Jiu. Vranjes are 14 meciuri şi 2 goluri pentru gruparea din Gruia.

Valoarea lotului celor de la FK Borac Banja Luka este de 5.33 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. Almedin Ziljkic, extremă stângă, este cel mai valoros jucător, cu o cotă de piaţă de 700.000 de euro. De partea cealaltă, CFR Cluj este cotată la 27.55 milioane de euro. Andrei Burcă, stâlpul din defensiva ardelenilor, este cel mai valoros jucător, 3.3 milioane de euro.

Recomandări
  • CFR Cluj – Borac Banja Luka 3-1
  • Ardelenii au făcut spectacol în Gruia la debutul lui Marius Şumudică

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și