Închide meniul

Scandal provocat de omul căruia Ion Ţiriac i-a spus că îi va da 10 milioane de euro dacă îi va cere! Afirmaţia făcută în direct la TV, la adresa iubitei altui bărbat

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2021, 11:31

Reclamă
Scandal provocat de omul căruia Ion Ţiriac i-a spus că îi va da 10 milioane de euro dacă îi va cere! Afirmaţia făcută în direct la TV, la adresa iubitei altui bărbat

Ion Țiriac şi Boris Becker au o relaţie de prietenie

Profimedia

„Se spune că cele mai frumoase femei sunt din Ungaria! Nu stiu daca e adevărat, dar ea e, cu siguranță, foarte drăguță!”, a spus Boris Becker la BBC după ce a apărut un cadru cu Anett Boszormenyi, iubita lui Marton Fucsovics.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derapajul lui Boris Becker, taxat imediat

Replica a venit imediat din partea lui Stephanie Hilborne, CEO al organizației caritabile care apară drepturile femeilor în sport. Aceasta a condamnat cu fermitatea afirmaţia lui Boris Becker.

Asociația Caritabilă a Femeilor în Sport a lucrat decenii pentru a schimba cultura sportivă, inclusiv pentru a pune capăt obiectificării femeilor. Când doi bărbați se simt confortabil să vorbească astfel despre femei – cu atât mai mult LIVE la TV – înseamnă că mai avem multe de făcut. Avem nevoie că toată lumea să înțeleagă modul în care aceste remarci le afectează pe femei și fete. Nu ar trebui să fim o inspirație pentru fetele din următoarea generație în loc să vorbim despre aspectul femeilor?”, a spus aceasta, conform Daily Mail.

Boris Becker şi Ion Ţiriac, colaborare fantastică

Ion Ţiriac şi-a făcut un nume în tenis şi ca manager după ce a început colaborarea lui Boris Becker. Ţiriac l-a manageriat 9 ani pe Becker, timp în care neamţul avea să intre în istoria tenisului. Relația lor profesională a început în 1984 și avea să dureze până în 1993.

La 17 ani, Boris Becker cucerea Wimbledon-ul în 1985 și uimea o lume întreagă. De asemenea, Becker a rămas şi până acum cel mai tânăr câştigător la Wimbledon din istorie.

Reclamă

El e parte din viața mea. Nimeni nu-mi poate răpi acest lucru. Dacă are nevoie de zece milioane de euro pentru a face ceva, pentru a începe o afacere, atunci îi voi împrumuta acești bani”, spunea omul de afaceri în 2017.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și