Închide meniul

Supercupa României | Dan Nistor, mesaj pentru fanii Universităţii Craiova. „Am o mare foame de trofee, nu vreau să mă opresc aici!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iulie 2021, 15:12

Reclamă
Supercupa României | Dan Nistor, mesaj pentru fanii Universităţii Craiova. „Am o mare foame de trofee, nu vreau să mă opresc aici!

Dan Nistor, mesaj pentru fanii Universităţii Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alb-albaştrii au învins-o pe CFR Cluj la lovituri de departajare. Nistor a recunoscut că, la antrenamentele de vineri, coechipierii săi nu au fost inspiraţi de la punctul cu var. Au dat lovitura în cel mai important moment şi au pus mâna pe trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor, mesaj pentru fanii Universităţii Craiova

Începem să învăţăm să câştigăm trofee. La penalty-uri putea câştiga oricine, dar ne bucurăm că am câştigat. Nu era planul să ajungem la penalty-uri, dar este un trofeu meritat. Am exersat penalty-urile, am bătut şi ieri, majoritatea au ratat. Lazar a stat în poartă atunci şi nu Pigliacelli. Azi, din fericire, nu a fost aşa. Am o mare foame de trofee şi nu vreau să mă opresc aici. Am scris istorie, e prima Supercupă pentru Craiova„, a declarat Dan Nistor la finalul meciului din Supercupa României.

Nistor a dezvăluit că modificările făcute de Marinos Ouzounidis au contribuit la victoria obţinută în faţa campionilor României. Antrenorul Universităţii a mutat decisiv şi în prelungiri, când a introdus pe teren trei jucători.

Am schimbat puțin sistemul, se vede în jocul nostru și cred că e un lucru bun pentru noi„, a precizat Dan Nistor.

Universitatea Craiova 0-0 (2-4 d.l.d.)

CS Universitatea Craiova, deţinătoarea Cupei României, a câştigat în premieră Supercupa României, după ce a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2, după loviturile de departajare pe CFR Cluj, campioana Ligii I. La finalul celor 90 de minute, când scorul a fost 0-0, nu s-au mai disputat prelungiri, trecându-se direct la loviturile de departajare.

Reclamă

Mirko Pigliacelli a fost eroul oltenilor. Portarul alb-albaştrilor a apărat execuţiile lui Alexandru Păun şi Billel Omrani. Introduşi pe teren în minutul 90+2, Găman, Gustavo şi Markovic au marcat de la 11 metri. Decizia luată de Marinos Ouzounidis s-a dovedit a fi câştigătoare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și