Închide meniul

Supercupa României | Dan Nistor, mesaj pentru fanii Universităţii Craiova. „Am o mare foame de trofee, nu vreau să mă opresc aici!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iulie 2021, 15:12

Supercupa României | Dan Nistor, mesaj pentru fanii Universităţii Craiova. „Am o mare foame de trofee, nu vreau să mă opresc aici!

Dan Nistor, mesaj pentru fanii Universităţii Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alb-albaştrii au învins-o pe CFR Cluj la lovituri de departajare. Nistor a recunoscut că, la antrenamentele de vineri, coechipierii săi nu au fost inspiraţi de la punctul cu var. Au dat lovitura în cel mai important moment şi au pus mâna pe trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor, mesaj pentru fanii Universităţii Craiova

Începem să învăţăm să câştigăm trofee. La penalty-uri putea câştiga oricine, dar ne bucurăm că am câştigat. Nu era planul să ajungem la penalty-uri, dar este un trofeu meritat. Am exersat penalty-urile, am bătut şi ieri, majoritatea au ratat. Lazar a stat în poartă atunci şi nu Pigliacelli. Azi, din fericire, nu a fost aşa. Am o mare foame de trofee şi nu vreau să mă opresc aici. Am scris istorie, e prima Supercupă pentru Craiova„, a declarat Dan Nistor la finalul meciului din Supercupa României.

Nistor a dezvăluit că modificările făcute de Marinos Ouzounidis au contribuit la victoria obţinută în faţa campionilor României. Antrenorul Universităţii a mutat decisiv şi în prelungiri, când a introdus pe teren trei jucători.

Am schimbat puțin sistemul, se vede în jocul nostru și cred că e un lucru bun pentru noi„, a precizat Dan Nistor.

Universitatea Craiova 0-0 (2-4 d.l.d.)

CS Universitatea Craiova, deţinătoarea Cupei României, a câştigat în premieră Supercupa României, după ce a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2, după loviturile de departajare pe CFR Cluj, campioana Ligii I. La finalul celor 90 de minute, când scorul a fost 0-0, nu s-au mai disputat prelungiri, trecându-se direct la loviturile de departajare.

Reclamă

Mirko Pigliacelli a fost eroul oltenilor. Portarul alb-albaştrilor a apărat execuţiile lui Alexandru Păun şi Billel Omrani. Introduşi pe teren în minutul 90+2, Găman, Gustavo şi Markovic au marcat de la 11 metri. Decizia luată de Marinos Ouzounidis s-a dovedit a fi câştigătoare.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere Vezi toate știrile
Citește și