Închide meniul
Foto

Sara Carbonero a trecut peste divorţul de Iker Casillas. Cu cine a fost surprinsă celebra jurnalistă

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2021, 12:23

Reclamă
Sara Carbonero a trecut peste divorţul de Iker Casillas. Cu cine a fost surprinsă celebra jurnalistă

Sara Carbonero a trecut peste divorţul de Iker Casillas

Profimediaimages

Sursa citată susţine că Morente, celebru cântăreţ de flamenco, a prezentat-o deja familiei pe Sara, însemnând că relaţia dintre cei doi este deja una extrem de serioasă. Un amic comun le-a făcut cunoştinţă şi, de atunci, cei doi au petrecut foarte mult timp împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iker Casillas şi Sara Carbonero trebuie să îşi împartă averea după divorţ

Din ultimele informaţii, se pare că bunurile celor doi au o valoare care se ridică la 350 de milioane de euro. Din moment ce Sara a primit custodia celor doi copii, Martin şi Lucas, de 7, respectiv 4 ani, o sumă importantă îi va intra în conturi.

Potrivit sport24.sk, Casillas şi Carbonero îşi vor împărţi proprietăţile pe care le deţin, mai ales că s-au despărţit fără scandal. Se speculează că au ajuns la divorţ din cauza problemelor de sănătate cu care s-au confruntat în ultimii ani. Iker a suferit un infarct în mai 2019, în timp ce cunoscuta prezentatoare tv a suferit de cancer ovarian. Chiar dacă părea că s-a vindecat, boala i-a recidivat în acest an.

După divorţ, Casillas s-a mutat într-un vilă în valoare de 1.7 milioane de euro, care are 300 de metri pătraţi, piscină privată şi un teren de golf.

Iker Casillas şi Sara Carbonero, relaţie de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.

Reclamă

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată. Iker a fost din nou alături de ea, dar, după câteva săptămâni cei doi au făcut anunţul despărţirii.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și