Închide meniul

Gabriela Ruse performanţă uriaşă! A câştigat primul titlu WTA al carierei. A bătut-o pe Petkovic. Nemţoaica a făcut scandal mare după primul set

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2021, 15:22

Reclamă
Gabriela Ruse performanţă uriaşă! A câştigat primul titlu WTA al carierei. A bătut-o pe Petkovic. Nemţoaica a făcut scandal mare după primul set

Gabriela Ruse, OUT de la Billie Jean King Cup

Profimediaimages

Ruse, jucătoare venită din calificări, s-a impus 7-6, 6-4 şi s-a îmbogăţit: a pus mâna pe un CEC de 25.548 de euro. Aceasta a fost prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriela Ruse – Andrea Petkovic | Moment tensionat în finala de la Hamburg

În tie-break-ul primului set, pe serviciul lui Ruse, românca a trimis lung o minge, arbitrul de linie a strigat „aut”, dar a fost imediat corect de cel de scaun. Petkovic returnase deja în momentul în care arbitrul de scaun a intervenit, astfel că acesta a luat decizia de a-i acorda punctul sportivei noastre.

Gabriela Ruse a câştigat astfel setul, dar Andrea nu s-a oprit aici şi s-a certat câteva minute cu arbitrul. A fost chemat şi observatorul partidei, iar, după mai multe minute, decizia a rămas valabilă.

Petkovic nu a părut afectată în actul secund şi a ajuns repede la 3-0. Au urmat 4 game-uri consecutive pentru Gabriela, care şi-a trecut în palmares primul turneu al carierei.

Succesul de duminică îi permite sportivei de 23 de ani apropierea de Top 130 WTA, urmând ca de luni să fie pe locul 131 sau 132. Ea îşi depăşeşte cea mai bună clasare din carieră, locul 159 WTA.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și