Închide meniul

Gabriela Ruse performanţă uriaşă! A câştigat primul titlu WTA al carierei. A bătut-o pe Petkovic. Nemţoaica a făcut scandal mare după primul set

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2021, 15:22

Gabriela Ruse performanţă uriaşă! A câştigat primul titlu WTA al carierei. A bătut-o pe Petkovic. Nemţoaica a făcut scandal mare după primul set

Gabriela Ruse, OUT de la Billie Jean King Cup

Profimediaimages

Ruse, jucătoare venită din calificări, s-a impus 7-6, 6-4 şi s-a îmbogăţit: a pus mâna pe un CEC de 25.548 de euro. Aceasta a fost prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriela Ruse – Andrea Petkovic | Moment tensionat în finala de la Hamburg

În tie-break-ul primului set, pe serviciul lui Ruse, românca a trimis lung o minge, arbitrul de linie a strigat „aut”, dar a fost imediat corect de cel de scaun. Petkovic returnase deja în momentul în care arbitrul de scaun a intervenit, astfel că acesta a luat decizia de a-i acorda punctul sportivei noastre.

Gabriela Ruse a câştigat astfel setul, dar Andrea nu s-a oprit aici şi s-a certat câteva minute cu arbitrul. A fost chemat şi observatorul partidei, iar, după mai multe minute, decizia a rămas valabilă.

Petkovic nu a părut afectată în actul secund şi a ajuns repede la 3-0. Au urmat 4 game-uri consecutive pentru Gabriela, care şi-a trecut în palmares primul turneu al carierei.

Succesul de duminică îi permite sportivei de 23 de ani apropierea de Top 130 WTA, urmând ca de luni să fie pe locul 131 sau 132. Ea îşi depăşeşte cea mai bună clasare din carieră, locul 159 WTA.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv Vezi toate știrile
Citește și