Închide meniul

Joan Laporta a oferit detalii de ultimă oră despre viitorul lui Lionel Messi. Cum decurg negocierile şi ce se întâmplă cu căpitanul Barcelonei!

Alexandru Ivan Publicat: 12 iulie 2021, 22:42

Reclamă
Joan Laporta a oferit detalii de ultimă oră despre viitorul lui Lionel Messi. Cum decurg negocierile şi ce se întâmplă cu căpitanul Barcelonei!

Anunțul lui Joan Laporta despre viitorul lui Lionel Messi

Profimedia

„Negocierile pentru contractul său decurg într-un mod adecvat”, au fost cuvintele lui Joan Laporta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joan Laporta, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Lionel Messi

Cu toate că suporterii catalani aud de mai multă vreme aceleași vorbe din partea lui Laporta, catalanii sunt mai optimiști ca niciodată.

Messi tocmai a câștigat Copa America cu naționala Argentinei, singurul trofeu care îi lipsea din palmaresul său impresionant. Laporta a povestit că Leo s-a bucurat ca un copil, având o stare de spirit complet diferită față de cea din ultimele luni.

„Suntem foarte fericiți pentru el. Barcelona, Catalonia și întreaga lume a fotbalului este fericită pentru că Leo a câștigat Copa América. Este impresionant să vezi cel mai bun jucător din istoria fotbalului încântat de câștigarea unui titlu de genul acesta. Ne-a făcut pe toți să plângem de bucurie.

Reclamă

Este foarte fericit, suntem cu toții fericiți. Sunt fericit pentru Leo care a reușit, împreună cu colegii săi, să ducă Argentina din nou în elită. De asemenea, sunt fericit și pentru Agüero. Sunt fericit pentru familia lui Messi, pentru Argentina, pentru Barça, unde este recunoscut, admirat și iubit”, a declarat Joan Laporta, citat de Marca.

Argentina a câştigat Copa America 2021

Pentru Messi, pe care finalul meciului cu Brazilia l-a surprins în genunchi, cu lacrimi în ochi, acesta este primul trofeu major câştigat alături de naţionala Argentinei. Acesta este primul trofeu obţinut de argentinieni din 1993.

Lionel Messi a avut nişte statistici uimitoare la Copa America 2021: a fost cel mai bun marcator (4 goluri), a oferit cele mai multe pase decisive (5), a şutat de cele mai multe ori (28), a creat cele mai multe şanse de gol (21). În finală, el a oferit cele mai multe pase, 122.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Messi, acesta a fost cel de-al zecelea turneu de seniori alături de Argentina: după ce a pierdut patru finale (3 de Copa America), Messi şi-a adjudecat primul trofeu major

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și