Închide meniul

Joan Laporta a oferit detalii de ultimă oră despre viitorul lui Lionel Messi. Cum decurg negocierile şi ce se întâmplă cu căpitanul Barcelonei!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iulie 2021, 22:42

Joan Laporta a oferit detalii de ultimă oră despre viitorul lui Lionel Messi. Cum decurg negocierile şi ce se întâmplă cu căpitanul Barcelonei!

Anunțul lui Joan Laporta despre viitorul lui Lionel Messi

Profimedia

„Negocierile pentru contractul său decurg într-un mod adecvat”, au fost cuvintele lui Joan Laporta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joan Laporta, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Lionel Messi

Cu toate că suporterii catalani aud de mai multă vreme aceleași vorbe din partea lui Laporta, catalanii sunt mai optimiști ca niciodată.

Messi tocmai a câștigat Copa America cu naționala Argentinei, singurul trofeu care îi lipsea din palmaresul său impresionant. Laporta a povestit că Leo s-a bucurat ca un copil, având o stare de spirit complet diferită față de cea din ultimele luni.

„Suntem foarte fericiți pentru el. Barcelona, Catalonia și întreaga lume a fotbalului este fericită pentru că Leo a câștigat Copa América. Este impresionant să vezi cel mai bun jucător din istoria fotbalului încântat de câștigarea unui titlu de genul acesta. Ne-a făcut pe toți să plângem de bucurie.

Reclamă

Este foarte fericit, suntem cu toții fericiți. Sunt fericit pentru Leo care a reușit, împreună cu colegii săi, să ducă Argentina din nou în elită. De asemenea, sunt fericit și pentru Agüero. Sunt fericit pentru familia lui Messi, pentru Argentina, pentru Barça, unde este recunoscut, admirat și iubit”, a declarat Joan Laporta, citat de Marca.

Argentina a câştigat Copa America 2021

Pentru Messi, pe care finalul meciului cu Brazilia l-a surprins în genunchi, cu lacrimi în ochi, acesta este primul trofeu major câştigat alături de naţionala Argentinei. Acesta este primul trofeu obţinut de argentinieni din 1993.

Lionel Messi a avut nişte statistici uimitoare la Copa America 2021: a fost cel mai bun marcator (4 goluri), a oferit cele mai multe pase decisive (5), a şutat de cele mai multe ori (28), a creat cele mai multe şanse de gol (21). În finală, el a oferit cele mai multe pase, 122.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Messi, acesta a fost cel de-al zecelea turneu de seniori alături de Argentina: după ce a pierdut patru finale (3 de Copa America), Messi şi-a adjudecat primul trofeu major

Recomandări
  • Lionel Messi a câștigat Copa America 2021
  • Ce se întâmplă cu contractul de la Barcelona

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și