Închide meniul

Gigi Becali a anunțat plafonul salarial! Strategia aplicată de patronul de la FCSB: ”Trebuie să ne acoperim, să nu ne înghețe picioarele!”

Silviu Corneanu Publicat: 13 iulie 2021, 14:28

Reclamă
Gigi Becali a anunțat plafonul salarial! Strategia aplicată de patronul de la FCSB: ”Trebuie să ne acoperim, să nu ne înghețe picioarele!”

Gigi Becali s-a răzgândit cu Ondrasek

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali a anunțat plafonul salarial de la FCSB și susține că aceasta este noua sa strategie. Becali spune că nu vrea să mai riște nimic, în condițiile actuale. FCSB a făcut doar patru transferuri și a plătit doar 20.000. de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunțat plafonul salarial

Becali susține că cei de la CFR au un plafon salarial de 700.000 de euro pe lună. Finanțatorul FCSB mizează pe tineri.

Avem o strategie, nu te joci așa. La CFR Cluj e altă strategie. Noi avem un buget de salarii de 400-500.000 de euro pe lună. Să mă duc la 700.000 de euro ca CFR? Că acolo cam atât e. Dar e treaba celor de acolo, ei au altă strategie.

Eu stau liniștit acum. Am riscat și eu, când am luat tineri. Acum se văd roadele. Puteam să iau și eu jucători de 28 de ani și luam campionatul, dar și așa am pierdut la limită. Nu mai riscăm. Trebuie avem grijă, să ne acoperim, ca să nu ne înghețe picioarele”, a declarat Gigi Becali la gsp.ro.

Jucătorii transferați de FCSB

FCSB a transferat patru jucători în această vară. De altfel, Becali a cheltuit doar 20.000 de euro pe transferul celor patru jucători. Acestora li se adaugă cei reveniți la echipă după ce au fost împrumutați.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și