Close

Gigi Becali a anunțat plafonul salarial! Strategia aplicată de patronul de la FCSB: ”Trebuie să ne acoperim, să nu ne înghețe picioarele!”

Avatar photo

De Silviu Corneanu
Publicat: 13 iulie 2021, 14:28

Gigi Becali ține de bani. Finanțatorul de la FCSB nu vrea să mai riște nimic și a pus stop transferurilor. Becali a fixat noul plafon salarial de la echipa sa. Patronul roș-albaștrilor a anunțat că nu va plăti mai mult de 500.000 de euro pentru salarii, pe lună.

Reclamă
Gigi Becali s-a răzgândit cu Ondrasek

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali a anunțat plafonul salarial de la FCSB și susține că aceasta este noua sa strategie. Becali spune că nu vrea să mai riște nimic, în condițiile actuale. FCSB a făcut doar patru transferuri și a plătit doar 20.000. de euro.

Reclamă

Gigi Becali a anunțat plafonul salarial

Becali susține că cei de la CFR au un plafon salarial de 700.000 de euro pe lună. Finanțatorul FCSB mizează pe tineri.

Avem o strategie, nu te joci așa. La CFR Cluj e altă strategie. Noi avem un buget de salarii de 400-500.000 de euro pe lună. Să mă duc la 700.000 de euro ca CFR? Că acolo cam atât e. Dar e treaba celor de acolo, ei au altă strategie.

Eu stau liniștit acum. Am riscat și eu, când am luat tineri. Acum se văd roadele. Puteam să iau și eu jucători de 28 de ani și luam campionatul, dar și așa am pierdut la limită. Nu mai riscăm. Trebuie avem grijă, să ne acoperim, ca să nu ne înghețe picioarele”, a declarat Gigi Becali la gsp.ro.

Jucătorii transferați de FCSB

FCSB a transferat patru jucători în această vară. De altfel, Becali a cheltuit doar 20.000 de euro pe transferul celor patru jucători. Acestora li se adaugă cei reveniți la echipă după ce au fost împrumutați.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
6
oct.
23:12
Florin Gardoș, reacție antologică după Silkeborg – FCSB 5-0: „Îmi vine să mă reapuc când văd ce se întâmplă!”
6
oct.
22:46
Presa din Danemarca râde de FCSB, după umilința cu Silkeborg: „Opriți-vă! Românii au fost foarte slabi!” / „Au plecat cu 5 goluri în bagaje!”
6
oct.
22:34
Răzvan Oaidă, fără replică după ruşinea din Silkeborg – FCSB 5-0: „Băgăm capul în pământ!”
6
oct.
22:23
Nicolae Dică regretă că a jucat cu rezervele în Silkeborg – FCSB 5-0: „Nu am mai trăit asemenea umilințe!”
6
oct.
22:22
Ștefan Târnovanu, în stare de șoc după ce a încasat 5 goluri de la Silkeborg: „Sunt dezamăgit, frustrat, supărat! O să vedem dacă mai pot dormi!”
6
oct.
22:09
FCSB, niciun șut pe poartă în meciul cu Silkeborg! Statistici înfricoșătoare pentru echipa lui Gigi Becali
6
oct.
21:59
Helmut Duckadam, siderat după „coșmarul” Silkeborg – FCSB 5-0: „Steaua nu mai există! Și-au bătut joc!”
6
oct.
21:39
Silkeborg – FCSB 5-0 a intrat direct în topul ruşinii! Roş-albaştrii au ajuns alături de Dinamo, Universitatea Craiova şi CFR Cluj după ce au fost „demolaţi”
6
oct.
21:35
Silkeborg – FCSB 5-0. Umilință istorică pentru trupa lui Nicolae Dică, în Conference League! Roș-albaștrii au fost desființați în Danemarca
6
oct.
21:26
FotoFanii Slaviei Praga, „încălzire” cu cârnați și bere pentru meciul cu CFR Cluj! Imagini fabuloase
Pe același subiect
Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB
Conference League • 6 oct., 22:09
FCSB, niciun șut pe poartă în meciul cu Silkeborg! Statistici înfricoșătoare pentru echipa lui Gigi Becali
Gigi Becali, în timpul unui interviu
Conference League • 6 oct., 14:55
Valeriu Răchită, potop de ironii la adresa FCSB: „Care sunt titularii? Să îl întrebăm pe Gigi Becali! Cu Dică vorbim degeaba!”
Gigi Becali, într-o conferință de presă la Palat
Conference League • 6 oct., 10:29
Decizia lui Gigi Becali, criticată de un fost căpitan de la FCSB: „Nu văd rostul! Dacă faci asta, valorezi cu 40% mai mult!”
Close