Închide meniul
EXCLUSIV

FCSB deschide balul în Liga 1! Surprizele pregătite de Dinu Todoran pentru meciul cu Botoșani

Antena Sport Publicat: 15 iulie 2021, 14:40 / Actualizat: 15 iulie 2021, 15:43

Reclamă
FCSB deschide balul în Liga 1! Surprizele pregătite de Dinu Todoran pentru meciul cu Botoșani

FCSB deschide balul în Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB deschide balul în Liga 1. Din informațiile AS.ro, Todoran nu va risca să-l utilizeze nici pe Florinel Coman în prima etapă. ”Perla” lui Becali este în programul echipei dar nu va juca. Din câte se pare, noul tehnician de la FCSB se gândește la o mutare surprinzătoare pentru această etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB deschide balul în Liga 1

Din informațiile AS.ro, Todoran se gândește să-l folosească pe Andrei Cordea ca extremă dreapta. Cum Olaru este accidentat, Moruțan va evolua la mijlocul terenului, ca inter, alături de Oaidă. La închidere va fi, cel mai probabil, Ovidiu Popescu.

Pe lângă Cordea, în atacul celor de la FCSB vor mai fi Florin Tănase și Octavian Popescu. Noul număr 9 de la FCSB va evolua în partea stângă a atacului. Deși Gigi Becali i-a adus lui Todoran un vârf de atac, tot golgheterul din sezonul trecut va fi preferat. Cel mai probabil, cehul va intra pe parcursul meciului.

FCSB schimbă linia de fund

O schimbare importantă se va face și în linia de fund. Cuplul de fundași centrali va fi format din Alexandru Crețu și Stipe Vucur. În partea dreaptă a apărării va fi folosit Haruț, în timp ce pe stânga va evolua Radunovic. Titularul din poartă va rămâne Andrei Vlad.

Cum ar putea arăta FCSB cu Botoșani

Vlad – Haruț, Al. Crețu, Vucur, Radunovic – Ov. Popescu, Moruțan, Oaidă – Cordea, Tănase, Oct. Popescu

Reclamă

Meciul se va disputa de la ora 20:30 și va fi condus la centru de Sebastian Colțescu. Partida va putea fi urmărită în format live text pe www.as.ro.

Programul FCSB

FCSB va începe meciurile oficiale pe 15 iulie, iar până la finalul lunii va disputa patru jocuri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și