Închide meniul
Video

Giuleștenii vor să detoneze „bomba” pe piața transferurilor. Denis Alibec, dorit de Rapid. Marius Șumudică a intrat și el pe fir

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2021, 8:32

Reclamă

Giuleștenii vor să detoneze "bomba" pe piața transferurilor

Profimediaimages

Giuleștenii vor să detoneze „bomba” și să-l aducă la Rapid pe Denis Alibec. Atuurile lor sunt Daniel Niculae, Junior Morais, Alexandru Dandea și Cristi Săpunaru. Aceștia au jucat cu atacantul la Astra și Kayserispor și încearcă să-l convingă să li se alăture în noul proiect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleștenii vor să detoneze „bomba”

Daniel Niculae a recunoscut recent că echipa pe care o conduce are nevoie de un atacant. Nico nu a pronunțat însă numele lui Alibec.

Avem nevoie de un atacant. Au cam dispărut în ultimul timp. Nu știu, ori sunt valoroși și nu vor să vină în România. Ori sunt foarte scumpi„, spunea Daniel Niculae acum câteva zile.

30 de ani are Denis Alibec. Atacantul este cotat la 1,1 milioane de euro, de transfermarkt.com, și mai are contract cu turcii până în 2023.

Marius Șumudică îl vrea și el pe Denis Alibec

Șumudică a recunoscut că și-ar dori să-l aibă din nou sub conducere pe Denis Alibec, de data aceasta la CFR. Capriciosul atacant a dat cel mai bun randament sub comanda lui „Șumi”, iar acesta e sigur că poate să-i revitalizeze cariera.

Reclamă

Nu știu dacă ne permitem în momentul de față să îl aducem pe Alibec. El a fost tot timpul un jucător care mie îmi place, un jucător care face diferența.

Alibec cu mine a avut cele mai bune prestații. Pe mine jucătorul de genul ăsta tot timpul mă interesează, dar nu se pune problema, nu am avut nicio discuție nici cu conducerea, nici cu Alibec„, a spus și Șumudică acum câteva zile.

Denis Alibec a jucat doar 15 meciuri în campionatul Turciei anul trecut, fiind accidentat grav în luna ianuarie. Românul a punctat de două ori în campionat și o dată în Cupă.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și