Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi a declanșat nebunia la Miami! Sute de fani s-au înghesuit la ieşirea dintr-o cafenea să facă o poză cu el

Alexandru Ivan Publicat: 16 iulie 2021, 19:55 / Actualizat: 16 iulie 2021, 21:04

Reclamă
Lionel Messi a declanșat nebunia la Miami! Sute de fani s-au înghesuit la ieşirea dintr-o cafenea să facă o poză cu el

L-au sufocat pe Messi

Profimedia

După ce a câștigat Copa America 2021, Lionel Messi și-a luat familia și a zburat la Miami pentru câteva zile de relaxare. Din păcate pentru el, a avut parte de toate, numai de liniște nu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii l-au sufocat pe Messi într-o cafenea din Miami

Când fanii i-au sesizat prezența într-o cafenea din zona Surfside, Lionel Messi a fost luat cu asalt. În numai câteva secunde, localul respectiv s-a umplut.

Starul argentinian a fost evacuat cu greu de forțele de ordine. Messi și bodyguarzii săi și-au făcut cu greu loc printre mulțime de oameni.

Lionel Messi, gest impresionant pentru un fan de 100 de ani

Lionel Messi i-a făcut o surpriză unui fan argentinian în vârstă de 100 de ani. Suporterul a notat într-o agendă toate golurile marcate de Messi începând din 2004, când a debutat la Barcelona.

Reclamă
Reclamă

Lionel Messi a aflat de povestea lui Hernan, un bătrân care tocmai a împlinit 100 de ani, de pe reţelele sociale, de la nepotul acestuia.

„Povestea ta a ajuns la mine. Mi se pare incredibil, vreau să îţi trimit o îmbrăţisare mare şi să îţi mulţumesc pentru ceea ce ai făcut, pentru ca m-ai urmărit”, a fost mesajul video transmis de Messi, potrivit lavoz.com.

Bătrânului nu i-a venit să creadă când nepotul i-a arătat mesajul.

Reclamă

– Nu-mi spune că este Messi! / – Este Messi şi te salută! / – Şi unde este? Aici, acasă?! / Nu, este acasă la el, la Barcelona”, a fost dialogul inedit dintre Hernan şi nepotul său. „Te iubesc! Îţi mulţumesc din suflet”, i-a transmis nepotul lui Hernan lui Messi.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:26

Daniel Maldini, fiul lui Paolo şi nepotul lui Cesare, convocat în premieră la naţionala Italiei

9:25

Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu

9:19

„Dacă nu lua roşu, poate nu câştigam!” Mihai Stoica, ferm după eliminarea lui Darius Olaru! Laude pentru căpitanul FCSB-ului

9:00

Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”

8:39

„Coşmarul s-a încheiat!” Paul Pogba a reacţionat, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj

8:28

Gică Hagi, extrem de vehement la adresa arbitrajului şi la conferinţa de presă: „Dacă ăsta nu e penalty… Ce vreţi mai mult?”

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și