Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi a declanșat nebunia la Miami! Sute de fani s-au înghesuit la ieşirea dintr-o cafenea să facă o poză cu el

Alexandru Ivan Publicat: 16 iulie 2021, 19:55 / Actualizat: 16 iulie 2021, 21:04

Reclamă
Lionel Messi a declanșat nebunia la Miami! Sute de fani s-au înghesuit la ieşirea dintr-o cafenea să facă o poză cu el

L-au sufocat pe Messi

Profimedia

După ce a câștigat Copa America 2021, Lionel Messi și-a luat familia și a zburat la Miami pentru câteva zile de relaxare. Din păcate pentru el, a avut parte de toate, numai de liniște nu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii l-au sufocat pe Messi într-o cafenea din Miami

Când fanii i-au sesizat prezența într-o cafenea din zona Surfside, Lionel Messi a fost luat cu asalt. În numai câteva secunde, localul respectiv s-a umplut.

Starul argentinian a fost evacuat cu greu de forțele de ordine. Messi și bodyguarzii săi și-au făcut cu greu loc printre mulțime de oameni.

Lionel Messi, gest impresionant pentru un fan de 100 de ani

Lionel Messi i-a făcut o surpriză unui fan argentinian în vârstă de 100 de ani. Suporterul a notat într-o agendă toate golurile marcate de Messi începând din 2004, când a debutat la Barcelona.

Reclamă
Reclamă 4

Lionel Messi a aflat de povestea lui Hernan, un bătrân care tocmai a împlinit 100 de ani, de pe reţelele sociale, de la nepotul acestuia.

„Povestea ta a ajuns la mine. Mi se pare incredibil, vreau să îţi trimit o îmbrăţisare mare şi să îţi mulţumesc pentru ceea ce ai făcut, pentru ca m-ai urmărit”, a fost mesajul video transmis de Messi, potrivit lavoz.com.

Bătrânului nu i-a venit să creadă când nepotul i-a arătat mesajul.

Reclamă

– Nu-mi spune că este Messi! / – Este Messi şi te salută! / – Şi unde este? Aici, acasă?! / Nu, este acasă la el, la Barcelona”, a fost dialogul inedit dintre Hernan şi nepotul său. „Te iubesc! Îţi mulţumesc din suflet”, i-a transmis nepotul lui Hernan lui Messi.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:04

Marian Iancu, previziune devastatoare pentru Dan Şucu: „Nu ştiu dacă trece de locul 5! Totul se decontează la el!”

14:30

LIVE VIDEOBernadette Szocs – Mima Ito este acum în AntenaPLAY. Duel pentru semifinalele WTT Star Contender Bangkok 2024

14:25

Olanda – Turcia LIVE TEXT, ora 22:00. „Portocala Mecanică” a eliminat România şi atacă semifinalele EURO 2024. Echipele probabile

13:50

Mihai Stoica a auzit ce planuri are Gigi Becali cu noul star de la FCSB şi a reacţionat: „Niciodată! Nu se pune problema!”

13:48

Mesajul incredibil pe care Ronald Koeman i l-a dat lui Giovanni Becali, după ce Olanda a eliminat România de la EURO 2024

13:07

Anglia – Elveţia LIVE TEXT, ora 19:00. Bellingham şi Kane luptă pentru semifinale la EURO 2024. Echipele probabile

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024
Citește și