Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, gest impresionant pentru un fan de 100 de ani. „Îţi mulţumesc pentru ce ai făcut!” / „Nu-mi spune că e Messi!”

Publicat: 15 iulie 2021, 11:13

Lionel Messi, gest impresionant pentru un fan de 100 de ani. „Îţi mulţumesc pentru ce ai făcut! / „Nu-mi spune că e Messi!

Lionel Messi, gest impresionant, după ce a câştigat Copa America 2021

Profimedia

  • Lionel Messi, surpriză pentru un fan de 100 de ani
  • Acesta a notat toate golurile starului argentinian

Lionel Messi a aflat de povestea lui Hernan, un bătrân care tocmai a împlinit 100 de ani, de pe reţelele sociale, de la nepotul acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, gest impresionant pentru un fan de 100 de ani

„Povestea ta a ajuns la mine. Mi se pare incredibil, vreau să îţi trimit o îmbrăţisare mare şi să îţi mulţumesc pentru ceea ce ai făcut, pentru ca m-ai urmărit”, a fost mesajul video transmis de Messi, potrivit lavoz.com.

Bătrânului nu i-a venit să creadă când nepotul i-a arătat mesajul.

Reclamă

„- Nu-mi spune că este Messi! / – Este Messi şi te salută! / – Şi unde este? Aici, acasă?! / Nu, este acasă la el, la Barcelona”, a fost dialogul inedit dintre Hernan şi nepotul său. „Te iubesc! Îţi mulţumesc din suflet”, i-a transmis nepotul lui Hernan lui Messi.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Juego La Última Y Me Voy (@julian.mc98)

View this post on Instagram


A post shared by Juego La Última Y Me Voy (@julian.mc98)

Reclamă 4 / 0/3

 

Lionel Messi, record pe Instagram

Tot pe Instagram, Lionel Messi a stabilit un record uriaş, cu poza de pe Maracana, alături de Copa America, trofeul aşteptat de 28 de ani de Argentina.

După trei zile, fotografia a ajuns să aibă peste 19 milioane de aprecieri. Este postarea din sport care a primit cele mai multe „like”-uri din istoria reţelei de socializare, anunţă SportBible.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami
Fotbal extern • 8 mart., 9:30
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami! Gol superb marcat de starul argentinian